Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Σημαντικές τροποποιήσεις γίνονται σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα λόγω της εθνικής τραγωδίας. Όπως είναι λογικό, οι ψυχαγωγικές εκπομπές αποσύρονται και δίνουν τον τηλεοπτικό χρόνο και χώρο στην ενημέρωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αριθμός των νεκρών από την τραγωδία στα Τέμπη έχει φτάσει πλέον τους 43, δήλωσε αργά την Τετάρτη στην ΕΡΤ η Ρουμπίνη Λεοντάρη, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο αδελφών παιδιά από το Καστράκι Καλαμπάκας ήταν οι δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία που έχασαν την ζωή τους στην σύγκρουση του επιβατικού τρένου με το εμπορικό στα Τέμπη αργά το βράδυ της Τρίτης και χρειάστηκε η μέθοδος DNA προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αναλαμβάνει υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στη θέση του παραιτηθέντος Κώστα Καραμανλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε έκτακτη δήλωση, μετά την επιστροφή του από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, προέβη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τουλάχιστον 40 νεκρούς ανέρχεται, μέχρι τώρα, ο απολογισμός της τραγωδίας στα Τέμπη από τη σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη και της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τη Θεσσαλονίκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόστιμο καλούνται να πληρώσουν από σήμερα όσοι ιδιοκτήτες ΙΧ, δίκυκλων και άλλων οχημάτων δεν κατέβαλαν τα Τέλη Κυκλοφορίας μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερη ευκολία έχουν αποκτήσει οι hackers στα προσωπικά μας δεδομένα με τους τεχνικούς να προσπαθούν να βρουν λύσεις στο πρόβλημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ειδική άδεια για τους δημόσιους και τους δημοτικούς υπαλλήλους εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκανα λάθος κι έστειλα το επιβατικό τρένο στην ίδια γραμμή με το εμπορικό που ερχόταν από Κατερίνη, δήλωσε κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σταθμάρχης που έχει συλληφθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos