Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου με γνώμονα την ετοιμότητα για την αντιμετώπιση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης αλλά και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος προέβη για ακόμα μια χρονιά στην εκτέλεση άσκησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής CREATINE SFD NUTRITION της εταιρείας SFD SPOLKA AKCYINA Πολωνίας, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίο για επιδείνωση του καιρού από την Δευτέρα, εξέδωσε η ΕΜΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γιορτή των Καπετανέικων, για ακόμη μια χρονιά «έρχεται» για να συναρπάσει τον κόσμο και να τον μυήσει στις χαρές της θάλασσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 14:01

Θέατρο: Καπετάν Μιχάλης [trailer]

«Ξέρεις πια πως εσύ, όχι η τύχη, όχι η μοίρα, μήτε οι άνθρωποι γύρα σου, εσύ μονάχα έχεις, ό,τι κι αν κάμεις, ό,τι κι αν γίνεις, ακέραιη την ευθύνη.»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτη ικανοποίηση και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά καταγράφεται από τους επισκέπτες της Μυκόνου σύμφωνα με μελέτη-αποκωδικοποίηση σχολίων μέσω TripAdvisor που έκανε η MTC GROUP για λογαριασμό του Δήμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εκπομπή της ΕΡΤ “News Room” και τους Στ. Χριστοφιλέα και Μ. Προβατά μίλησε ο Γιάννης Ραγκούσης, λίγα μόλις 24ωρα πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη προέδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ακόμα ενημερωτική συνάντηση είχε χθες Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Πετρόπουλος στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με το προεδρείο του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΑθλητικούΤύπου).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos