Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου

30 Ιουλίου 2010 01:00
Ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρεται στον
Διάπλου Πάρου - Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 24 Ιουλίου

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Μ.Ε.Α.Σ ΩΛΙΑΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Ταχ. Διεύθυνση: Αντίπαρος 84007
Πληρ.: Φαρούπος Αναστάσιος, Τριαντάφυλλος Α. Ιωάννης

Αντίπαρος 27-7-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Σάββατο 24 Ιουλίου έγινε ο κολυμβητικός ΔΙΑΠΛΟΥΣ Πάρου - Αντιπάρου για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου και την Κοινότητα Αντιπάρου. Συμμετείχε ακόμα η Νομαρχία Κυκλάδων, το Επαρχείο Πάρου - Αντιπάρου και ο Δήμος Πάρου. Ο κ. Βλαχογιάννης με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου κ. Τάσο Φαρούπο, υποδέχτηκαν τους συμμετέχοντες αθλητές στην Πούντα.

Λίγο πριν την εκκίνηση, ο Δήμαρχος Πάρου μεταξύ άλλων ευχήθηκε ο ΔΙΑΠΛΟΥΣ αυτός να γίνει στο μέλλον η αφορμή της συνένωσης των δυο νησιών. Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αντιπάρου ευχαρίστησε τους 250 και πλέον συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους, και αφιέρωσε αυτόν τον αγώνα σε όλους αυτούς που αγαπάνε την Πάρο και την Αντίπαρο κι έρχονται να κάνουν τις διακοπές τους σε αυτά τα δύο νησιά κάθε χρόνο.

Οι διοργανωτές είχαν πρώτο μέλημα την ασφάλεια των κολυμβητών, γι’ αυτό κινητοποιήθηκαν πάνω από εικοσιπέντε σκάφη, μικρά και μεγάλα, που έπλεαν παράλληλα στους κολυμβητές. Μεταξύ αυτών 3 ναυαγοσώστες, 3 γιατροί, η ομάδα διάσωσης της Πάρου και το λιμενικό φυλάκιο Αντιπάρου, με δύο ιδιωτικά φουσκωτά, που ρύθμιζαν την κίνηση στο λιμάνι από τα άλλα διερχόμενα σκάφη.

Στον τερματισμό οι πιτσιρικάδες της Πάρου, Αντιπάρου αλλά και γύρω νησιών σάρωσαν καλύπτοντας την απόσταση (σ.σ. 1453 μέτρα) σε χρόνο που μας εξέπληξε αλλά και μας γέμισε ελπίδα για το μέλλον. Επίσης στον τερματισμό η υποδοχή του κόσμου ήταν μεγαλειώδης όπου και προσφέρθηκαν φρούτα, αναψυκτικά, κρασί «ΑΠΕΛΙΑ», χταπόδι στα κάρβουνα και παραδοσιακή κακαβιά που έγινε στην παραλία. Στη συνέχεια ακολούθησε χορός με νησιώτικη μουσική που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Η ευχαρίστηση των ανθρώπων, Ελλήνων και ξένων, που υπήρχε στα πρόσωπά τους ήταν η ανταμοιβή των διοργανωτών.Ωλίαρος  Ωλίαρος
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν για την ασφάλεια των κολυμβητών και ειδικότερα στο Λιμεναρχείο Αντιπάρου για την άψογη συνεργασία καθώς και στην Ομάδα Διάσωσης της Πάρου σε αυτούς τους ανθρώπους που τρέχουν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς όποτε τους ζητηθεί. Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους βοήθησαν οικονομικά τη διοργάνωση: τους επαγγελματίες της Αντιπάρου, τους απλούς πολίτες αλλά και τους ανθρώπους που επέλεξαν την Αντίπαρο για να κτίσουν ή να αγοράσουν τη θερινή κατοικία τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. Στους δε νικητές δόθηκαν κύπελλα ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ
1ος ΓΛΥΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 23 ετών με χρόνο 00:20:25
2ος ΛΕΝΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ 15 ετών με χρόνο 00:22:25
3ος ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΛΑΒΔΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
BENTE WALIN
ΚΑΛΑΧΑΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΙΑ

ΠΑΙΔΙΑ
1ος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
2ος ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
3ος ΚΕΜΠΟΡΙΣ ΕΜΙΛ

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Φαρούπος Αναστάσιος
Ο γενικός γραμματέας
Τριαντάφυλλος Ιωάννης


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos