Ο Ν.Ο.Αντιπάρου-ΜΕΑΣ Ωλίαρος ανακοινώνει

31 Μαϊος 2010 01:00
Την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Χατζηγρηγορίου Κοσμά, προπονητού ιστιοπλοΐας
Οι γνώσεις του και το ενδιαφέρον του εγγυώνται την περαιτέρω αναβάθμιση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Αντίπαρο. Ευχαριστεί θερμά τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Παντελαίο Θωμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον όμιλο και προσδοκά και σε μελλοντική συνεργασία.
· Ευχαριστεί θερμά τον κ. Καμπουρίδη Χαρίλαο, για όσα προσέφερε στην λειτουργία των τμημάτων μπάσκετ και την κα Αγαπητού Άννα για τη προσφορά της στη λειτουργία του τμήματος αερόμπικ. Ο σύλλογος και το νησί της Αντιπάρου θα τους θυμάται με τις καλύτερες αναμνήσεις για τα όσα προσέφεραν στο διάστημα της παραμονής τους σε αυτό. Τους εύχεται καλή συνέχεια στο νέο τόπο διαμονής τους.
· Τα μαθήματα κολύμβησης θα ξεκινήσουν στο τέλος Ιουνίου, με προπονητή τον κ.Αγγελάκο Βαγγέλη σε νέο χώρο στη Δεύτερη Ψαραλυκή.
· Τη Δευτέρα του Πάσχα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΟΡΑΜΑ στην Αντίπαρο χοροεσπερίδα του συλλόγου μας με κύριο στόχο την οικονομική ενίσχυσή του, για την αγορά ιστιοπλοϊκών σκαφών. Η εκδήλωση αυτή στέφθηκε με επιτυχία και μας έδωσε την δυνατότητα να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας, για το καλό των παιδιών μας και την ανάπτυξη του θαλάσσιου αθλητισμού στο νησί μας . Υπερτυχερή της βραδιάς ήταν η κα Πατέλη Ευαγγελία που κέρδισε το φουσκωτό σκάφος ( JOKER ΜΗΚΟΥΣ 4,70μ. ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ MERCURY 60 HP ΚΑΙ ΤΡΕΪΛΕΡ).

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μουσικό συγκρότημα με τους μουσικούς του νησιού μας για την καλλιτεχνική κάλυψη της βραδιάς και όλους όσους με κέφι και αγάπη βοηθάνε το σύλλογο στην προσπάθεια του.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας Κανετούνης Ηλίας Γεωργίου Αννα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos