Πάρος, Νάουσα: Συναρπαστική αγωνιστική δράση, άμιλλα και επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης (Βίντεο) Κύριο

Ένα έξοχο θέαμα αθλητικής δράσης, συναγωνισμού, προσπάθειας και ταλέντου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρακολούθησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης OWS MASTERS το οποίο διεξήχθη στη Νάουσα της Πάρου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

200 περίπου κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες, όλων των κατηγοριών και ηλικιών, συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Μαραθώνιος – Μεγάλων αποστάσεων (ΟWS) Βετεράνων (MASTERS) το οποίο διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου «Ναϊάς» σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, το Δήμο Πάρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Οι θεαματικοί αγώνες διεξήχθησαν στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Πάρου, στην περιοχή Αι – Γιάννης Δέτης.
Συνολικά η εκδήλωση ήταν μια όμορφη και συναρπαστική γιορτή του κολυμβητικού αθλητισμού στην οποία οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη φιλοξενία της Πάρου που έγινε μια ζεστή αγκαλιά για τους κολυμβητές και τις αποστολές τους.
Στιγμές χαράς και περηφάνιας έζησαν μικροί αθλητές και αθλήτριες από το νησί όταν κολύμπησαν υπό τις οδηγίες του ασημένιου Ολυμπιονίκη και τεχνικού συμβούλου της ΚΟΕ κ. Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και συνομίλησαν με τον πρωταθλητή κολύμβησης και εκλεκτό καλεσμένο του Ομίλου κ. Κων/νο Εγγλεζάκη.
Η άψογη διοργάνωση και ολοκλήρωση του διήμερου Κολυμβητικού Πρωταθλήματος στην Πάρο, άφησε σε ντόπιους, επισκέπτες και συμμετέχοντες αθλητές τις καλύτερες εντυπώσεις!

{https://youtu.be/WL6Ewpdgth8}

ows masters101

ows masters102

ows masters103

ows masters104

ows masters105

ows masters106

ows masters107

ows masters109

ows masters110

ows masters111

ows masters112

ows masters113

ows masters116

ows masters115

ows masters117

ows masters118

ows masters119

ows masters120

ows masters121

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos