Ο Ναξιώτης Lennart Neubauer στην κορυφή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Windsurfing

Μεγάλη διάκριση για τον Ναξιώτη αθλητή Lennart Neubauer, ο οποίος κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία Freestyle του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Windsurfing (PWA).

Ο Έπαρχος Νάξου, Γιάννης Μαργαρίτης, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την επιτυχία του Neubauer, συγχαίροντάς τον για την αφοσίωση, το πάθος και την σκληρή δουλειά που τον οδήγησαν στο υψηλότερο βάθρο του αθλήματος.

Σε μια από τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις, ο Lennart απέδειξε για ακόμη μία φορά το ταλέντο του, υπό δύσκολες συνθήκες, κατακτώντας μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους του windsurfing. Ο κ. Μαργαρίτης τόνισε τη σημασία της επιτυχίας αυτής για τη ναξιακή κοινότητα, χαρακτηρίζοντας τον Neubauer ως πρότυπο για τους νέους και σύμβολο σύγχρονου αθλητικού ήθους.

Η επιτυχία του Lennart Neubauer δεν αντιπροσωπεύει μόνο τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα και το νησί της Νάξου, που αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης της καριέρας του. Ο Έπαρχος του ευχήθηκε να συνεχίσει να γράφει ιστορία στον κόσμο του windsurfing και να χαρίζει ανάλογες στιγμές δόξας στο μέλλον.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Lennart Neubauer eparxos 3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos