Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 - Psts.gr
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 20:05

Κενά εκπαιδευτικών στο Ν.Κυκλάδων

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και τις διαβεβαιώσεις των τοπικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 20:00

Αποτελέσματα Πρωταθλήματος Κυκλάδων

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σύλλογος Μελισσοτρόφων Πάρου με επιστολές του και με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας προσπάθησε να γνωστοποιήσει στο κοινό την απώλεια μεγάλου αριθμού μελισσοσμηνών του, συνέπεια της χρήσης νεονικοτινοειδων εντομοκτόνων στους φοίνικες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο έγινε αποδέκτης μίας εξαιρετικά μεγάλης τιμής που επιστεγάζει το δωδεκαετές και πλέον έργο του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου ενημερώθηκε στη συνεδρίαση της 28ης Σεπτεμβρίου 2012 για την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. για προσωρινή παύση παροχής υπηρεσιών από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας που δραστηριοποιείται στο νησί μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πάρου σας προσκαλεί σε ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα «Αρχίλοχος» με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η χώρα έχει αναλάβει την υποχρέωση, ήδη από το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους (ν.4046/2012), να διαμορφώσει ένα νέο μηχανισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 12:52

Στο επίκεντρο της Ε.Ε. ο τουρισμός

Με την αναπληρώτρια περιφερειάρχη της Καταλωνίας, κα Joana Ortega, συναντήθηκε ο περιφερειάρχης , Γιάννης Μαχαιρίδης στο τέλος των εργασιών της Γ.Σ της CRPM.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει της επίσκεψης της Καγκελαρίου της Γερμανίας στην Ελλάδα θεωρούμε χρέος μας να υπενθυμίσουμε τόσο σε εκείνη όσο και στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 12:42

Τι φέρνει στην Αθήνα η κ. Μέρκελ

Στήριξη πριν από την έκθεση της τρόικας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos