Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Ένα αφιέρωμα στη ζωή και στην καλλιτεχνική τραγουδιστική πορεία του σπουδαίου παριανού ερμηνευτή Γιάννη Πάριου, παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουνίου 2015, ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα – ενημερωτικό σεμινάριο για ζητήματα που αφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα Περιφερειακά ΜΜΕ, διεξήχθη στην Ερμούπολη της Σύρου την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες καθαρισμού, αναβάθμισης και εξωραϊσμού του χώρου του καρνάγιου της Παροικίας, βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την εποχή όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την προσοχή στραμμένη στην πορεία των ξενοδοχειακών τιμών ελληνικών προορισμών, σε μηνιαία βάση, παρατηρούνται εξίσου αυξήσεις και μειώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τουρκία πρέπει να θέσει τη διαδικασία μεταρρυθμίσεων στο επίκεντρο της εσωτερικής πολιτικής της και να δεσμευθεί απερίφραστα στις δημοκρατικές αξίες και αρχές, που αποτελούν τον πυρήνα της ΕΕ. Αυτό υποστήριξαν οι ευρωβουλευτές με το ψήφισμα που υιοθέτησαν επί της έκθεσης προόδου της Τουρκίας για το 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Βεργίνα και την Αμφίπολη θα επισκεφτούν ευρωβουλευτές, μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την προσεχή εβδομάδα (17-19 Ιουνίου 2015). Επικεφαλής της εξαμελούς αντιπροσωπείας θα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ιταλίδα ευρωβουλευτής, κα. Silvia Costa.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ανησυχία του σχετικά με την ομαλή πορεία υλοποίησης έργων που είναι ενταγμένα στο τρέχον ΕΣΠΑ, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με επείγον έγγραφο προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 14-06-2015 και περί ώρα 11:00 στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου ,θα διεξαχθει ο πρώτος φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών Αντιπάρου και των Ακαδημιών του Μαρπησαϊκου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΟΥ ΑΕ που θα γίνει την Δευτέρα 29/06/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Σίφνο επισκέφτηκαν οι ευρωβουλευτές του ισπανικού κόμματος Podemos, Miguel Urbán, μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Γεωργίας και των Αγροτικών και Υπαίθριων περιοχών, και Estefanía Torres μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, το διήμερο 5 & 6 Ιουνίου, προσκεκλημένοι της Συνεταιριστικής Εταιρίας Σίφνου(Σ.Ε.Σ.).

Κατηγορία ΣΙΦΝΟΣ - ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos