Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τις αφίξεις επισκεπτών στην Πάρο μέσα στο μήνα Ιούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ακτοπλοϊκή έλευση κόσμου στο λιμάνι του νησιού τριπλασιάστηκε κατά τον δεύτερο καλοκαιρινό μήνα σε σχέση με τον Ιούνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστω και αργά, η πολιτική ηγεσία αναγνώρισε τη λανθασμένη επιλογή της να «εξαφανίσει» από το χάρτη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Σύρου, το οποίο ιδρύθηκε με Απόφαση Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, Υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ την 07η/06/2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκεκριμένα, στην Αττική βρέθηκαν τα 17 από τα 35 κρούσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιος πλούσιου Άραβα είναι ο 13χρονος οδηγός τζετ σκι, ο οποίος συγκρούστηκε με θαλάσσιο καναπέ στη θαλάσσια περιοχή Πλατύς Γιαλός Μυκόνου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό, στο πόδι, μίας 15χρονης αλλοδαπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να βρεθούν οι δράστες - Υλικό από την κάμερες ασφαλείας εξετάζει το τμήμα ανθρωποκτωνιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερο... καύσωνα έρχεται τις επόμενες μέρες, με το θερμόμετρο να «χτυπάει κόκκινο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σύρος, πρωτεύουσα των Κυκλάδων, φιλοξενεί εδώ και 15 χρόνια την πιο περίβλεπτη θερινή διοργάνωση κλασικής μουσικής σε όλο το Αιγαίο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο θέσαμε για πολλοστή φορά την απαράδεκτη κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί μας παρά τη σημαντικά μειωμένη παρουσία επισκεπτών στη Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos