Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Χωρίς αγώνες ποδοσφαίρου των εθνικών πρωταθλημάτων αυτή την εβδομάδα λόγω των προκριματικών για το παγκόσμιο κύπελλο, που θα διεξαχθεί σε 13 μήνες στο Κατάρ. Το αθλητικό μενού όμως είναι πλούσιο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ντου» πραγματοποίησε η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στα θέματα της επικαιρότητας για ακόμα μια φορά και φυσικά για τους ίδιους λόγους που επιστρέφει πάντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επικαιροποιημένος επιδημιολογικός χάρτης που εκδόθηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και λαμβάνει υπόψη του τα πρόσφατα δεδομένα σχετικά με τα κρούσματα και το ιικό φορτίο κάθε περιοχής της Ελληνικής επικράτειας, παρουσιάζει ενδιαφέρον όσον αφορά στα νησιά των Κυκλάδων η επιδημιολογική εικόνα των οποίων παρουσιάζεται διαφοροποιημένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 18:03

Δυναμικό come back στα αθλητικά!

Το psts.gr κάνει δυναμικό come back στην αθλητική ενημέρωση!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια παράσταση Stand-Up Comedy που διέκοψε ο διάολος COVID-19 και όφειλε να ανέβει ξανά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν,  με το Καλό Μεσημεράκι να συνεχίζει τις υψηλές… πτήσεις στην τηλεθέαση. Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εκπομπή που θα δούμε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, τη φετινή σεζόν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.331, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη λύπη της για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου από κορωνοϊό στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos