Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και το μοιράστηκαν στο Instagram.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και τα Σαρακοστιανά πιάτα έχουν την τιμητική τους! Λαγάνα, χαλβάς, ταραμοσαλάτα, είναι αναμφίβολα οι «βασιλιάδες» του τραπεζιού που θα καταναλωθούν με όρεξη.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ύμνους στην Ελλάδα, επεφύλαξε για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο ο έντυπος και ηλεκτρονικός βρετανικός Τύπος, εκφράζοντας αισιοδοξία για το άνοιγμα της ελληνικής τουριστικής αγοράς μετά και τις πρόσφατες σχετικές ανακοινώσεις στην ΙΤΒ 2021, του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του ΕΟΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί με ζωντανή μουσική και θαμώνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δυνατότητα της ρύθμισης των 100 δόσεων για οφειλές φυσικών και νομικών προσώπων, θέλει να βοηθήσει όσους υποστεί οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία, ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Ελληνική Λύσης Βασίλειου Βιλιάρδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμία επαφή ή προετοιμασία για συναντήσεις με την Τουρκία δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Αιγύπτου, σύμφωνα με όσα ανέφερε διπλωματική πηγή στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με χρονικό περιθώριο οι αγορές – Έλεγχοι και πρόστιμα για σε περίπτωση αποστολής περισσότερων μηνυμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αυξημένο επιχειρησιακό επίπεδο βρίσκονται οι Έλληνες συνοριοφύλακες, καθώς οι καιρικές συνθήκες στον Έβρο έχουν καλυτερεύσει, η στάθμη του ποταμού έχει πέσει και τα οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων έχουν αρχίσει και πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού ο ηθοποιός και αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής τίθεται σε αναστολή των καθηκόντων του μέχρι να διερευνηθούν οι καταγγελίες σε βάρος του και να αποφανθεί η Δικαιοσύνη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την ατζέντα των διερευνητικών επαφών, αλλά και για τις σχέσεις της Τουρκίας με τον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν και με την Αίγυπτο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ ο κεντρικός παρουσιαστής του τηλεοπτικού σταθμού CNN TURK Χακάν Τσελίκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos