Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Η δημιουργία μιας ενιαίας ομάδας αστυνομικών που θα εντατικοποιήσουν δράσεις ανάπτυξης του πληροφοριακού και ερευνητικού δικτύου βρίσκεται στο τραπέζι για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδοσιακά για τους κατοίκους της Νάουσας, η μέρα εορτασμού της Αναλήψεως του Κυρίου σήμαινε τη πρώτη βουτιά της χρονιάς καθώς και το ψάξιμο για τη "Μαλλιαρή",

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη φάση του έργου θα είναι τα 22 χιλιόμετρα που θα συνδέουν το ΣΕΦ με τη Βουλιαγμένη - «Το έργο σηματοδοτεί την ανάγκη της Αθήνας να ανοιχτεί προς τη θάλασσα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Δρυς, σε ηλικία 77 ετών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σύρου κ. Ζουλουφό Μιχαήλ και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου κ. Φραγκίσκου Καλλίτσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας πρόκειται να επισκεφθεί το νησί της Πάρου το πρωί της Παρασκευής 4 Ιουνίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 18:21

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos