Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Η επιλογή του χρώματος για τις επιφάνειες του αμαξώματος κατά κύριο λόγο επαφίεται στα αισθητικά κριτήρια του υποψήφιου ιδιοκτήτη του αλλά και στην πρόθεση του ίδιου του κατασκευαστή να επεκτείνει τους χρωματικούς του ορίζοντες, εξαντλώντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες εξατομίκευσης ενός οχήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην είσοδο της Νάουσας σε προνομιακή θέση πάνω στη θάλασσα, ένα πρώην εγκαταλελειμμένο Ξενία διαμορφώθηκε με πολύ μεράκι σε κτίριο υψηλής αισθητικής από τον επιχειρηματία και Πολιτικό Μηχανικό Θανάση Κατρή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.845 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαφορετική της «κλασικής» συμπτωματολογία φαίνεται πως παρουσιάζουν οι ήδη εμβολιασθέντες που μολύνονται εκ νέου με τον SARS-CoV-2. Ποια είναι τα τέσσερα συμπτώματα που θα μας ανησυχήσουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκύκλιο με τους δημοσίους υπαλλήλους για τους οποίους δικαιολογείται η μη προσέλευσή τους στην υπηρεσία τους εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας για όσες ημέρες διαρκεί το κύμα καύσωνα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 5η Αυγούστου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της ραγδαίας αύξησης κατανάλωσης νερού τις τελευταίες μέρες και εν’ όψει του επερχόμενου καύσωνα, η Δ.Ε.Υ.Α.Π. εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αποφεύγοντας αλόγιστη χρήση νερού και περιορίζοντας την κατανάλωση στα εντελώς αναγκαία για το επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-07-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονη αλλοδαπή η οποία αναπαρήγαγε μουσική από κατοικία σε δυνατή ένταση διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos