Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

«Με αβγό κλείνουμε το στόμα μας για τη Σαρακοστή και τη Λαμπρή πάλι με αβγό το ξανανοίγουμε» .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι περιοχές που καταγράφηκαν νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 9.213, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κριτήρια απόδειξης της ιδιότητας του ανέργου που αναζητά απασχόληση και δεν γράφεται απλά και μόνο στον ΟΑΕΔ για να έχει τις δωρεάν κοινωνικές παροχές εξετάζει να θεσπίσει το υπουργείο Εργασίας, μαζί με τη Διοίκηση του Οργανισμού, μετά τη διαπίστωση ότι η έλλειψη κριτηρίων στις κοινωνικές παροχές οδηγεί στο να εγγράφονται στον ΟΑΕΔ άνεργοι με εισοδήματα που φτάνουν και τις 500.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι θα συνεχιστεί η επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου - Τις επόμενες ημέρες η νομοθέτηση του χαμηλότερου ΕΝΦΙΑ - Την ερχόμενη εβδομάδα οι προτάσεις της Κομισιόν για τη στήριξη των χαμηλότερων εισοδημάτων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καραμπόλα σημειώθηκε στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται στο επίκεντρο του αγωνιστικού προγράμματος, ενώ στην Ιταλία, ο αγώνας τίτλου ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν συγκεντρώνει τα βλέμματα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή της Τυρινής σήμερα, μια μέρα πλούσια σε έθιμα (και) στο νησί μας! Στα ορεινά της Νάξου θα βγουν οι κουδουνάτοι για να ξορκίσουν, με τον εκκωφαντικό θόρυβο των κουδουνιών τους, τα κακά πνεύματα και να καλωσορίσουν την άνοιξη, ενώ παράλληλα θα απολαύσουμε τα σπουδαία γαλακτοκομικά προϊόντα και τα εκλεκτά τυριά του τόπου μας, με κορυφαίο όλων την εξαιρετική και πεντανόστιμη Γραβιέρα Νάξου ? Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήδη πάνω από 1,5 εκατομμύριο Ουκρανών έχει φύγει από την εμπόλεμη χώρα - Σύμφωνα με εκτιμήσεις, σήμερα θα ξεπεραστεί ο αριθμός του ενός εκατομμυρίου προσφύγων που έχουν βρει καταφύγιο στη γειτονική Πολωνία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos