Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Ήταν τέλη Ιανουαρίου, όταν ολόκληρη σχεδόν η χώρα παρέλυσε από την επέλαση σφοδρού χιονιά με το όνομα «Ελπίς» ο οποίος είχε μεγάλη διάρκεια και έντυσε στα λευκά ακόμα και τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Vuelve La Ilusion» (η ελπίδα επέστρεψε) ανέφερε στο πρωτοσέλιδο της η καταλανική Mundo Deportivo, εγκωμιάζοντας την αναγεννημένη εικόνα της Μπαρτσελόνα που ξυπνάει μνήμες από τα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας της.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι εκδόθηκε έκτακτη notam, με άμεση ισχύ, για τους Ουκρανούς πολίτες που καταφθάνουν στην χώρα μας με πτήσεις εξωτερικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της πύλης Ε1 του κεντρικού λιμένα Πειραιά, όταν Φ/Γ όχημα με οδηγό έναν 49χρονο, παρέσυρε μία 72χρονη πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.517.111 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 193

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθώς οι αντιπροσωπείες Ουκρανίας και Ρωσίας ετοιμάζονται για τον τρίτο γύρο των διαπραγματεύσεων στη Λευκορωσία, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου διεμήνυσε ότι η ρωσική στρατιωτική δράση θα σταματήσει «σε μια στιγμή» αν το Κίεβο δεχθεί τους όρους της Μόσχας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τέλος της γενικής χρήσης μάσκας σε δημόσιους και κλειστούς χώρους ισχύει από σήμερα σε όλο το Βέλγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρά πυρά κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν εξαπέλυσε ο Εμανουέλ Μακρόν κατηγορώντας για «ηθικό και πολιτικό κυνισμό» τον Ρώσο πρόεδρο, που πρότεινε ανθρωπιστικούς διαδρόμους «που οδηγούν στη Ρωσία» για την εκκένωση των κατοίκων πολλών πόλεων της Ουκρανίας .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν το αίτημα της Ουκρανίας για ένταξη στο μπλοκ των 27 κρατών μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos