Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - Psts.gr
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 01:19

Απαγόρευση απόπλου ΕΓ-ΤΧ-ΚΑΤ στην Πάρο

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ-ΚΑΤ “SIFNOS JET”, σημαίας Κύπρου για δυσλειτουργία στην αριστερή εσωτερική κύρια μηχανή και ενώ το πλοίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον λιμένα Παροικιάς ν. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 9, 27, 31, 39, 40, και Τζόκερ το 2.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν την Τρίτη στην Αττική, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια και την κυκλοφορία να διακόπτεται σε πολλά σημεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδόθηκε σήμερα απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αντιπάρου, ύψους 100.000,00€, για την ανόρυξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων με σκοπό την ενίσχυση των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με λαμπρότητα, κατάνυξη και ευλάβεια, τιμήθηκε η εορτή των Εννιάμερων της Παναγίας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρή η επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο λέει με ανάρτηση του ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλυο, ενώ όπως προσθέτει αναμένονται ακόμα και ανεμοστρόβιλοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάθλιψη επηρεάζει πάνω από 280 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο. Καθώς τα αντικαταθλιπτικά δεν είναι αποτελεσματικά για όλους, θα πρέπει να βρεθούν περισσότερες θεραπευτικές επιλογές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Κορονοϊός: Συνολικά 55.769 κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν σε μια εβδομάδα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, όπως επίσης και 258 θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αντιπάρουμέχρι του συνολικού ποσού των 100.000,00€,για την ανόρυξη πέντε (5) ερευνητικών γεωτρήσεων, με σκοπό την ενίσχυση των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης του Δήμου, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos