Κατερίνα Μονογυιού: Επιχορήγηση του Δήμου Αντιπάρου ύψους 100.000€ για την ανόρυξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων


24 Αυγούστου 2022 01:12

Εκδόθηκε σήμερα απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αντιπάρου, ύψους 100.000,00€, για την ανόρυξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων με σκοπό την ενίσχυση των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης του Δήμου.

Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 της ΓΓΑΙΝΠ.


Στο πλαίσιο της παραπάνω απόφασης, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτούλακη για την έμπρακτη στήριξη στα νησιά των Κυκλάδων μας. Η επιχορήγηση του Δήμου Αντιπάρου ύψους 100.000€ για την ανόρυξη πέντε ερευνητικών γεωτρήσεων είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών της Αντιπάρου και θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση των δικτύων ύδρευσης του νησιού.»

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos