Μαρπησσαϊκός - ΑΟ Πάρου & Νηρέας Κορωνίδα

15 Νοεμβρίου 2009 00:00
O προπονητής του Α.Ο. Πάρου Μάκης Πούλος μας δήλωσε:

Έσπασαν καρδιές στη Μάρπησσα

Ο Α.Ο. Πάρου πήρε το ντέρμπι 4-2 τον Μαρπησσαϊκό
 
Ο Α.Ο. Πάρου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπάλκα που σημείωσε τρια γκολ πέρασε νικηφόρα (4-2) το εμπόδιο του Μαρπησσαϊκού στη Μάρπησσα.
Το ντέρμπι που είχε φοβερές συγκινήσεις παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-0 με δυο γκολ του Μπάλκα 31’ και 44’.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 49’ με τον Μανώλη Ρούσσο, έμειναν με 10 παίκτες στο 50’ -είδε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Κουζούμη ο Τριβυζάς- και ισοφάρισαν στο 67’ με τον Γεμελιάρη.Τελικά ο Μπάλκας στο 78’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Α.Ο. Πάρου για να σφραγίσει τη νίκη ο Αρκουλής στο 84’.
Παράπονα για τη διαιτησία του Κουζούμη έχουν και οι δυο ομάδες. Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού «φίλαθλοι» των γηπεδούχων επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές (Κουζούμης, Τριαντάφυλλος – Μενδρινός), στους παίκτες και παράγοντες του Α.Ο. Πάρου τη στιγμή που οι τελευταίοι κατευθύνονταν στα αποδυτήρια. 
Μαρπησσαϊκός (Μανώλης Φραντζής): Βιτζηλαίος, Σεβαστός, Τσαντουλής, Τριβυζάς Ν. (90’ Παντελαίος Π.), Γεμελιάρης, Κορτιάνος (46’ Ρούσσος Μ.), Ρούσσος Μαν., Γεμελιάρης Ν., Μπουρμπουτζόγλου (32’ Τριβυζάς Ηλ.), Μαυραγάνης, Κρητικός.
Α.Ο. Πάρου (Μάκης Πούλος): Μανέκα, Κρητικός Σ., (69’ Δαφερέρας Α.), Μπαρδάνης, Τσιλιώρης, Λάπη, Χάντζαρη (76’ Στόϊτσεφ), Τσόκα, Μπαμπούνης (67’ Νίκας), Πετρόπουλος, Αρκουλής, Μπάλκας.

Η θέση μας:
Θα πρέπει εκεί στη Μάρπησσα να καταλάβουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ότι έχει να κάνει με συμπεριφορές τύπου γραφικών φιλάθλων -και όχι μόνο- που πάνε στο γήπεδο για να βρίζουν με ακατονόμαστες λέξεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό διαιτητές, παίκτες της αντίπαλης ομάδας και ότι άλλο θεωρούν αυτοί αντίπαλο καλό θα ήταν να απομονωθούν. Άλλωστε οι παράγοντες του Μαρπησσαϊκού τους γνωρίζουν και καλό θα ήταν την επόμενη φορά οι κύριοι να πάνε αλλού να βγάλουν τα απωθημένα τους και όχι σε ποδοσφαιρικό αγώνα όπου υπήρχαν και μικρά παιδιά που τον παρακολουθούσαν.
Ο Μαρπησσαϊκός, ο κάθε Μαρπησσαϊκός, τέτοιους τύπους γραφικούς δεν τους έχει ανάγκη… Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι άνθρωποι του Μαρπησσαϊκού τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς…
 Δ. Αρκουλής
 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ζητήσαμε από τον προπονητή του Μαρπησσαϊκού Μανώλη Φραντζή να μας πει δυο λόγια για το παιχνίδι. Ο κ. Φραντζής αρνήθηκε ευγενικά υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος μετά την ήττα της ομάδας του και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε.


Ο Νηρέας έριξε τεσσάρα στην Κορωνίδα
 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσας επικράτησε με 4-0 της Κορωνίδας στο γήπεδο της Παροικιάς.
Το παιχνίδι, που έγινε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Παροικιάς παρουσία 50 περίπου φιλάθλων, δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκειά του.
Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στην Πάρο για να αντιμετωπίσουν τον Νηρέα με 11 παίκτες εκ των οποίων ο τερματοφύλακας Δημήτρης Αλιμπέρτης έκανε και χρέη προπονητή.Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Ερμάλ Μόλα. Το 2-0 για τον Νηρέα έκανε ο Γιώργος Μοστράτος στο 29’. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αυξήσουν το σκορ αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας τους… άναψε κόκκινο μέχρι το 80’. Στο λεπτό αυτό ο Κρίστο Νίνο έκανε το 3-0 για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Ίβο Νικόλοφ στο 86’.
Θα πρέπει να ήταν η πιο άνετη διαιτησία για τον Τριαντάφυλλο και τους επόπτες Κουζούμη και Μενδρινό.

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ (Νίκος Μοστράτος):
Παπαγιάννης, Τώδρης Ν., Παπαδόπουλος, Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Σταθερός, Μοστράτος, Μόλα Ερμάλ (75’ Μπίμπα), Κρίστο Νίνο (85’ Τώδρης Κ.), Ευαγγέλου (80’ Ραγκούσης), Νικόλοφ.

Α.Ο. Κορωνίδα:
Αλιμπέρτης Δ., Κορρές Δ., Φραγκουλόπουλος Ν., Κορρές Γ., Χωριανόπουλος Ν., Φρατζέσκος Ν., Χωριανόπουλος Γ., Αλιμπέρτης Μ., Χωριανόπουλος Γ., Χωριανόπουλος Μ., Φραγκουλόπουλος Γ.Δ.Α. 

 Μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο site μας ο παίκτης - προπονητής της Κορωνίδας Δημήτρης Αλιμπέρτης καθώς ο σκόρερ του 4ου γκολ του Νηρέα Ίβο Νικόλοφ, αλλά και ο προπονητής του Νηρέα Νίκος Μοστράτος δήλωσαν στο site μας μετά την άνετη νίκη επί της Κορωνίδας:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos