Κύπελλο: Πέρασαν Πανναξιακός και Μύκονος

18 Νοεμβρίου 2009 00:00

Ο Πανναξιακός και ο Α.Ο. Μυκόνου είναι οι δυο από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Κυκλάδων στο ποδόσφαιρο. Στα δυο παιχνίδια νοκ άουτ που έγιναν σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου ξεπέρασαν τα εμπόδια του Αστέρα Τραγαίας και του Α.Ο. Τήνου.

Στο δημοτικό στάδιο Νάξου ο Πανναξιακός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Αστέρα Τραγαίας με 5-0. Τρία γκολ σημείωσε ο Σουσούνης και από ένα ο Κατσάνης και ο Λυμπερτάς. 

Πάνω από 100 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη δεύτερη αναμέτρηση στην Τήνο ανάμεσα στον Α.Ο. Τήνου και τον Α.Ο. Μυκόνου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση επικρατώντας με 4-2. Ο Α.Ο. Μυκόνου προηγήθηκε με 2-0 (Σκούρο, Σαντοριναίος αυτ.), για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Σάαρ. Ο Α.Ο. Μυκόνου σφράγισε την πρόκριση με δυο ακόμα γκολ που σημείωσε με τους Ζώνα και Αβίντογλου. Η Τήνος μείωσε σε 4-2 με τον Βιδάλη. 

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν και τα άλλα δυο παιχνίδια του κυπέλλου. Στο γήπεδο της Άνω Σύρου το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 17:00 ο Α.Ο. Πάγου θα υποδεχθεί τον Αστέρα Κορθίου και την ίδια μέρα στις 19:15 στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς ο Νηρέας θα υποδεχθεί τον Πανθηραϊκό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos