Συλλυπητήρια επιστολή Πέτρου Ραουζαίου

11 Απριλίου 2018 14:59

Με την παρούσα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου οδύνη και τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στον Ενωσιακό μας προπονητή Γιώργο Μοστράτο και τον αδελφό του Νίκο , για τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό της μονάκριβης και πολυαγαπημένης τους μητέρας Δήμητρας.

Η είδηση για το τραγικό αυτό συμβάν ήρθε σε κομβικό σημείο για τον Ενωσιακό μας προπονητή , ο οποίος βρίσκεται στην Βάρη Αττικής για τον σημερινό (11/4) ημιτελικό με την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου.
Το τραγικό αυτό συμβάν που έπεσε “ως κεραυνός εν αιθρία” μας γέμισε πραγματικά όλους όσους ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στο νομό μας θλίψη, καθώς τα μονάκριβα παιδιά της Γιώργος & Νίκος Μοστράτος αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ήθους ,σωστού επαγγελματισμού , άψογης συμπεριφοράς με μακροχρόνια και σπουδαία προσφορά στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και αθλητισμό.

Ο σωστός επαγγελματισμός που διακατέχει το Γιώργο Μοστράτο αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά περίτρανα , με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της “χθεσινής 10/4” συνέντευξης Τύπου , όπου έλαβε χώρα λίγη ώρα μετά από το τόσο τραγικό συμβάν.
Είθε να αναπαύεται η ψυχή της πολυαγαπημένης τους μητέρας , εν ειρήνη Κυρίου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Αιωνία της η μνήμη.
Με Βαθύτατη Θλίψη και ειλικρινή συλλυπητήρια

Πέτρος Ραουζαίος
Μέλος Ε.Π.Σ.Κ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos