“Συγχαρητήρια επιστολή Πέτρου Ραουζαίου για τη Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων"

14 Απριλίου 2018 13:53

Η Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 , από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο..


Η σημερινή νίκη με ανατροπή απέδειξε για ακόμη μία φορά σε όλους το “μέταλλο” που διαθέτει αυτή η ομάδα , την καρδιά Πρωταθλητή που είναι γαλουχημένοι οι παίκτες της Μικτής μας ομάδας , τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Για όλους εμάς είστε Άξιοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Η φετινή ξέφρενη και πρωτοφανής Ιστορική πορεία σας αποτελεί έναν πραγματικό Άθλο και Έπος και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις αντιξοότητες του νομού μας που κληθήκατε να υπερκεράσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς οι οποίες δυσχέραιναν το όλον έργο της Μικτής μας ομάδας( οι ελάχιστες προπονήσεις απόρροια της πολυδιάσπασης των νησιών μας και των ομάδων μας) εν αντιθέσει με όλες τις άλλες Μικτές Ενώσεις των νομών , όπου εβδομαδιαίως προπονούταν όλοι μαζί.

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε την συμβολή του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Κ. Ρένου Φρέρη , στον οποίο του πιστώνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της όλης αυτής Ιστορικής και πρωτοφανής επιτυχίας όπου μία ποδοσφαιρικά μικρή Ένωση έφθασε να αποκλείσει ομάδες μεγαθήρια με ιστορία στο θεσμό.

Όλη αυτή η τεράστια διάκριση και άθλος ΔΕΝ θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν καθοδηγητής της όλης αυτής προσπάθειας ΔΕΝ ήταν ο Ενωσιακός μας προπονητής κος Γιώργος Μοστράτος ο οποίος ενέπνευσε , εμψύχωσε , καθοδήγησε και επιτέλεσε άριστα το έργο του , ως σαν “αρχιμαέστρος” μιας
“καλοκουρδισμένης ορχήστρας” και ως ένας πραγματικός πατέρας όλων των παιδιών της Μικτής μας ομάδας.

Φυσικά ένα μεγάλο μέρος του όλου αυτού αποτελέσματος οφείλεται στα σωματεία των νησιών μας από όπου προέρχονται οι παίκτες της Μικτής μας όπου ιδίως τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής καθώς και στους προπονητές των ομάδων για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στις ομάδες μας.
Ένα ακόμη σπουδαίο στοιχείο που προσδίδει ιδιαίτερη σημασία και αξία στην φετινή πρωτοφανής επιτυχία είναι το ξεχωριστό δέσιμο που ανέπτυξαν οι παίκτες μεταξύ τους και με τον προπονητή τους , δέσιμο που έκανε την Μικτή μας να είναι μία αληθινή ομάδα – οικογένεια.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε την προσπάθεια που κάνουν όλοι οι διοικητικοί παράγοντες της Ε.Π.Σ.Κ. και η πλειοψηφία των παραγόντων του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που βλέπουν την Μικτή μας ομάδα ως καθρέπτη του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Με την φετινή φρενήρη αυτή επιτυχία σας με επιστέγασμα την νίκη σας επί της αντίστοιχης ομάδας της Αχαΐας και την κατάκτηση της 3η θέσης τυπικά , “διότι για όλους μας είστε πραγματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ” , γράψατε μία Χρυσή σελίδα στην Ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και αθλητισμού και αποδείξατε ότι με θέληση και πίστη στον τελικό στόχο και ομαδικότητα όλα μπορούν να επιτευχθούν.
Από χθες 13/4/2018 οι ποδοσφαιρικά “μικρές” Kυκλάδες ανήκουν στις κορυφαίες ποδοσφαιρικά ενώσεις στην κατηγορία των Μικτών ομάδων.

Θέλω πραγματικά εγκαρδίως να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας , ιστορικής και πρωτοφανής επιτυχίας καταρχήν τα ίδια τα παιδιά μας , τον Ενωσιακό μας προπονητή Γιώργο Μοστράτο, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ. Ρένο Φρέρη , τα μέλη της επιτροπής των Μικτών μας ομάδων καθώς φυσικά τις ομάδες όπου ανήκουν οι ποδ/τες μας , τους προπονητές τους και τους γονείς τους που στήριξαν τα παιδιά σε αυτήν τους την προσπάθεια!
Εύχομαι ολόψυχα ανάλογες επιτυχίες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον στην Ένωσή μας στις διοργανώσεις των Μικτών ομάδων όπου είμαι απόλυτα σίγουρος με τέτοιον “καπετάνιο” ότι θα πραγματοποιηθούν.
Eπίσης εύχομαι στους παίκτες της Μικτής μας ομάδας να έχουν μία λαμπρή ποδοσφαιρική πορεία και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.
Το μέλλον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου προδιαγράφεται μεγάλο και λαμπρό όσο ποτέ!
Όλοι οι Κυκλαδίτες είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι για εσάς!

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Ραουζαίος Πέτρος
Μέλος Ε.Π.Σ.Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos