Αθλητικός Όμιλος Σύρου: Απόκτηση Σταμούλη Άγγελου

18 Αυγούστου 2018 14:55

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη μεγάλη μεταγραφή η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή του πίσω στην ομάδα μας , ύστερα από δύο (02) χρόνια του αμυντικού και αμυντικού χαφ Άγγελου Σταμούλη.


Ο Άγγελος Σταμούλης είναι γεννηθείς το 1994, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ποιότητα τόσο στις θέσεις του αμυντικού χαφ , όσο και του αμυντικού “στόπερ” , όσο και σε αυτές του αριστερού και δεξιού μπακ.
Μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα “πολυεργαλείο” στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Διακρίνεται για το έντονο πάθος του , τη δυναμική και την ενέργεια που τον διακρίνουν , κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Με την απόκτησή του προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα μας.
Προηγούμενες ομάδες του ήταν
• Ξεκίνησε το 1999 να αγωνίζεται στα τμήματα υποδομών της Δάφνης Λιβανάτων έως και το καλοκαίρι του 2009 , όπου μόλις σε ηλικία 15 ετών προωθήθηκε στο Ανδρικό τμήμα της ομάδας του , συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας.
• Το 2010-2011 μεταγράφηκε και αγωνίστηκε στον Α.Π.Ο. Αταλάντης στην Α΄ κατηγορία Ε.Π.Σ. Φθιώτιδος.
• Το 2011-2012 αποκτήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ένωση ΄Ασπρα Σπίτια Αντίκυρας, όπου συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής του 7ου ομίλου , κατακτώντας και το Κύπελλο Βοιωτίας.
• Το 2012-2013 αγωνίστηκε στην ομάδα του Ανδρούτσου Γραβιάς συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής του 4ου ομίλου , κατακτώντας το Κύπελλο Φωκίδας και το SUPER CUP της αντίστοιχης Ε.Π.Σ.
• Το 2013 αποκτήθηκε για 1η φορά από την ομάδα μας , όπου κατακτήσαμε το Κύπελλο Κυκλάδων 2014 επί της Θύελλας Καμαρίου με 1-2 στο Δ.Α.Κ. Νάξου.
• Το 2014-2015 συνέχισε να ανήκει στο Σωματείο μας , όπου αναδειχθήκαμε Φιναλίστ Πρωταθλήματος Κυκλάδων , με προπονητή τον Μάκη Βαρθαλίτη.
• Το 2015 αποκτήθηκε από την ομάδα του Α.Ο. Πάγου , όπου συνέχισε να ανήκει μέχρι και το καλοκαίρι του 2017.
• Το 2017-2018 επέστρεψε πίσω στην ομάδα της Α.Π.Ο. Αταλάντης , όπου αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α΄ Φθιώτιδας , μέχρι και σήμερα 17/08/2018 όπου αποκτήθηκε και επέστρεψε πίσω στην ομάδα μας , ύστερα από τρία (03) χρόνια!!!
Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας , όπου ο Άγγελος επέστρεψε πίσω στην ομάδα μας!!!
Καλώς ήλθες Άγγελε ξανά στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ελπίζουμε να ξαναζήσουμε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos