Μάγκας ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα, πήρε 1-1 από την Μπενφίκα

22 Αυγούστου 2018 12:04

Ο ΠΑΟΚ «ζωντανός» στην μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε απόψε χρυσό 1-1 από την Μπενφίκα στην Λισαβόνα και στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα θα παίξει τα... ρέστα του για την πρόκριση στους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά στην Ιστορία του!

Το γκολ του ΠΑΟΚ έβαλε στο 76' ο Αμίρ Ουάρντα με δυνατό σουτ από κοντά, ενώ η Μπενφίκα είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με αμφισβητούμενο πέναλτι του Πίζι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες, είχαν την κατοχή και άσκησαν μεγάλη πίεση αλλά ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο στην Πορτογαλία, μπροστά σε 45.000 οπαδούς της Μπενφίκα.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς (64' Ράφα Σίλβα), Πίζι (79' Ζοάο Φέλιξ), Σέρβι (79' Σεφέροβιτς), Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (52' Ουάρντα), Πέλκας, Ζαμπά (81' Σάχοφ), Πρίγιοβιτς (87' Aκπομ)

www.iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos