«Ένα βήμα πριν την υλοποίηση των αθλητικών έργων σε Σύρο, Τήνο και Κύθνο»

29 Ιανουαρίου 2021 21:00

Εγκρίθηκαν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την Τρίτη 26-1-2021, τα πρακτικά δημοπρασίας και ορίστηκε ο προσωρινός ανάδοχος τεσσάρων (4) πολύ σημαντικών παρεμβάσεων στο χώρο των αθλητικών υποδομών στις Κυκλάδες.

Πρόκειται για τα ακόλουθα έργα:
1) «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη Βάρη ν. Σύρου»
2) «Ανακατασκευή και αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Πάγο ν. Σύρου»
3) «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου ν. Τήνου»
4) «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου ν. Κύθνου»

Για το αθλητικό κέντρο της Βάρης Σύρου, το οποίο θα περιλαμβάνει στίβο 200μ. για αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού, αγωνιστικό χώρο με συνθετικό χλοοτάπητα και γήπεδο μπάσκετ - βόλεϊ και τέννις, ορίστηκε ως προσωρινός ανάδοχος η εταιρεία «Παναγιώτης Μοσχοβίτης», η οποία με την προσφορά της με έκπτωση 32,30% μείωσε το εκτιμώμενο κόστος του έργου στις 237.505,67 ευρώ.

Αντιστοίχως, και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πάγου Σύρου, για τις οποίες προβλέπεται πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, τοποθέτηση νέας περίφραξης, κατασκευή εξέδρας και τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου, προσωρινός ανάδοχος ορίστηκε η εταιρεία «Παναγιώτης Μοσχοβίτης». Η προσφορά της εταιρείας με έκπτωση 27,45% μείωσε το εκτιμώμενο κόστος του έργου στις 203.002,79 ευρώ.

Όσον αφορά στο έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Τήνου, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», η οποία προσφέροντας έκπτωση 6%, μείωσε το συνολικό προϋπολογισμό του έργου στις 44.345,82 ευρώ.

Τέλος, για το έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Κύθνου, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Ε.Γ.Ε.Κ.Α. Ο.Ε.», της οποίας η προσφορά ανέρχεται στις 46.704,64 ευρώ.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την οριστικοποίηση των αναδόχων, ώστε μετά την υπογραφή των συμβάσεων να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες υλοποίησης των τεσσάρων (4) αθλητικών έργων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά:
«Είμαι ικανοποιημένος, καθώς προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση των τεσσάρων (4) σημαντικών αθλητικών έργων.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, λόγω των γνωστών συγκυριών, ξεπερνάμε τα προβλήματα και συνεχίζουμε.
Πολύ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε και τις εργολαβικές συμβάσεις».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos