Πάρος: Άνοιξη στις ακαδημίες του ΝΗΡΕΑ

05 Οκτωβρίου 2021 20:22

Μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες και τα προβλήματα που βιώνει ο αθλητισμός στις ημέρες μας, μία είδηση που θα χαροποιήσει κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο, αλλά και πολίτη, είναι η τεράστια συμμετοχή παιδιών στα τμήματα των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Νηρέα Νάουσας.

Όπως μας πληροφόρησε ο πρόεδρος του συλλόγου Μ. Σιφναίος και επιβεβαίωσε ο προπονητής Μ. Παπαδάκης, οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 160 παιδιών!
Μάλιστα, κάποια τμήματα προπονούνται στα Μάρμαρα και σίγουρα τα νέα αυτά δεδομένα επικαιροποιούν το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάουσα.

Φυσικά τίποτε δεν είναι τυχαίο και η <<έκρηξη>> των συμμετοχών, δικαιώνει την προσήλωση των υπευθύνων στη σύγχρονη αντίληψη λειτουργίας των αναπτυξιακών τμημάτων, που προσεγγίζει τα παιδιά με σωστό τρόπο, δεν αντιλαμβάνεται την νίκη ως αυτοσκοπό και δίνει μεγάλη σημασία στην καλλιέργεια της άμιλλας, του σεβασμού και της κοινωνικοποίησης των παιδιών.

Οι γονείς όπως φαίνεται, έχουν αντιληφθεί τη σπουδαία ωφέλεια και στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους στην ενασχόλησή τους με το αθλητισμό, παρότι υπάρχουν ελλιπείς συνθήκες αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos