Το παρασκήνιο της παραίτησης Σμυρνή από την ΑΕ Πάρου

Η ξαφνική παραίτηση του προπονητή τάραξε τα νερά της ποδοσφαιρικής Πάρου και ήλθε να επιβεβαιώσει το τέλμα του Παριανού ποδοσφαίρου.

Πολλοί ξαφνιάστηκαν και δεν μπορούν να εξηγήσουν την στάση του του επιτυχημένου κόουτς. Η αλήθεια ωστόσο είναι τόσο απλή για όσους παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση στην ομάδα.

Ο Σμυρνής αισθάνθηκε μόνος στην προσπάθεια που είχε ξεκινήσει.  Η έλλειψη στόχων, η έλλειψη ουσιαστικής στήριξης τον οδήγησαν στην απόφαση του. Το θερμό κλίμα της περασμένης περιόδου πήγε περίπατο , η όρεξη για διάκριση εξανεμίστηκε και όπως μας τόνισε ο ίδιος ορισμένοι τελικά δεν πίστεψαν στην δυναμική του ενός συλλόγου, ενώ οι ίδιοι είχαν ψηφίσει για την συνένωση.Έτσι αρνήθηκαν την παραχώρηση νεαρών παικτών όταν τους ζητήθηκε με πιο χαρακτηριστικό το θέμα με τους τερματοφύλακες που υπάρχει πρόβλημα και δεν κατέστη δυνατή η ενσωμάτωση δύο παιδιών από την Κ18 του ΑΟ Πάρου. Οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν την παραχώρηση τους με το πρόσχημα πως θα αποδυναμωνόταν το τμήμα του συλλόγου.

ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Αποδείχθηκε πως η ματαίωση της ΑΕ Πάρου Β με στελέχωση από νεαρούς ποδοσφαιριστές του νησιού και θα αποτελούσε τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, ήταν μεγάλο λάθος. Ξαφνικά η ΑΕ Πάρου βρέθηκε χωρίς νεαρούς παίκτες μιας και αρκετά παιδιά αναχώρησαν από το νησί και δεν υπήρχε πρόβλεψη και προεργασία για την αντικατάσταση τους.

Επίσης η μεγάλη καθυστέρηση στην διενέργεια εκλογών λειτούργησε αρνητικά και η αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν ήταν η κατάλληλη.  Όταν άρχισε η προετοιμασία μια σειρά από οργανωτικά θέματα έμειναν μετέωρα, καθώς οι 4-5 άνθρωποι που τρέχουν αντέδρασαν στην ουσία σαν προσωρινή και όχι κανονική διοίκηση. Ακόμη και στο θέμα των απαραίτητων τεστ για τη συμμετοχή στις προπονήσεις και στους αγώνες, η προσωρινή διοίκηση ένιψε τα χέρια της μετατέθοντας το κόστος στους ποδοσφαιριστές.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
Μόνο αισιόδοξη δεν είναι.Προς το παρόν ο γυμναστής Βασίλης Ανδριέλλος , που παραιτήθηκε και αυτός θα κάτσει στον πάγκο στην πρεμιέρα με το Φιλώτι μέχρι να βρεθεί νέος προπονητής. Επί της ουσίας το όνειρο για την δημιουργία μιας ομάδας που κυνηγούσε διακρίσεις για την Πάρο, δείχνει να σβήνει.  Μάλλον οι περισσότεροι από τους παράγοντες που στήριξαν τις διαδικασίες, δεν πίστεψαν ποτέ στο νέο όραμα που πήγε να δημιουργηθεί και ήθελα να διώξουν από πάνω τους τα έξοδα της συντήρησης ενός ανδρικού τμήματος.

Εν κατακλείδι το πρόβλημα δεν είναι ο Σμυρνής που κράτησε μία τίμια στάση όταν διαπίστωσε την έλλειψη στήριξης και βοήθειας,αλλά το χρόνιο θέμα με την απουσία ανθρώπων που θα πλαισίωναν την διοικούσα επιτροπή και θα έδειχναν εμπράκτως πως πιστεύουν στο όλο εγχείρημα. Το πιο απογοητευτικό είναι η διάψευση των προσδοκιών από τους ποδοσφαιριστές που τελικά ήσαν οι μόνοι μαζί με τον προπονητή τους που είχαν κίνητρο και όραμα να οδηγήσουν σε επιτυχίες το Παριανό ποδόσφαιρο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos