ΑΕ ΠΑΡΟΥ, κέρδισε τους 3 βαθμούς και πολύτιμο χρόνο

Το ματς στο Φιλώτι δεν περιείχε αγωνιστικό ρίσκο για την Παριανή ομάδα, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Όμως στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είχε τη δική του σημασία.

Η ομάδα εν μέσω της μικρής περιπέτειας με τον πρώην προπονητή που αποχώρησε και την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του νέου, έπρεπε να διατηρήσει την κανονικότητα της και να φύγει νικήτρια παραβλέποντας τον βαθμό απόδοσης της, για να μην τεθούν και άλλα προβλήματα στο προσκήνιο.
Μην ξεχνάμε πως στην ουσία ακόμη είναι ουσιαστικά σε φάση προετοιμασίας και όλοι περιμένουν τον νέο προπονητή για ένα νέο ξεκίνημα με όλους τους παίκτες στις προπονήσεις και το χτίσιμο της κατάλληλης ατμόσφαιρας στα αποδυτήρια μιας και η αξία του ρόστερ υπαγορεύει το κυνήγι πρωταγωνιστικού ρόλου.

Σίγουρα θα βοηθήσει το γεγονός πως οι αντίπαλοι στην Α φάση του πρωταθλήματος είναι σχετικά προσιτοί και μετά το τέλος των πρώτων 10 αγωνιστικών θα μπορούμε να δούμε αν η ετοιμότητα της ομάδας για την τελική φάση θα είναι αυτή που περιμένουν όλοι οι Παριανοί φίλαθλοι.

Δεύτερο βήμα το Σάββατο στην Παροικιά στις 16.30 με την Κύθνο, όπου αναμένεται μεγάλη προσέλευση του φίλαθλου κοινού στον πρώτο επίσημο αγώνα εντός έδρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos