Έκοψε ταρίφα η ΑΕ Πάρου 4-0 και τον Πανσιφναικό! (Βίντεο - Συνεντεύξεις)

30 Οκτωβρίου 2021 23:39

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Πάρου με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά επί του Πανσιφναικού. Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον γυμναστή Βασίλη Ανδριέλλο, λόγω ενός μικρού προσωπικού προβλήματος του Γ. Μοστράτου, δεν δυσκολεύθηκε να υποτάξει την αντίσταση του Πανσιφναικού με 4-0.

Όλο το ματς είχε την ίδια μορφή, με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο και ανά διαστήματα πρόσφερε ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές στους φιλάθλους.

Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες , ο Ποργιώτης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ δύο φορές στο 15’ σε σουτ του Παντελαίου και στο 89’ σε σουτ του Βιτζηλαίου η μπάλλα αποκρούστηκε από τα δοκάρια.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 27’ ο Αριανούτσος άνοιξε το σκορ με γωνιακό πλασέ και ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του με υπέροχη κεφαλιά – ψαράκι μετά από εξαιρετική δημιουργία του Παντελαίου στο 32’.

Ακολούθησε στο 41’ το 3-0 με σουτ στο Γ της εστίας από τον Παπαδόπουλο, για το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 61’ έκλεισε το σκορ, όταν ο Παπαδόπουλος από αριστερά έκανε πολύ όμορφη ενέργεια και σέντρα ξυραφιά που ανάγκασε τον Φράγκο να σκοράρει εις βάρος της ομάδας του για το 4-0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης, Ρούσσος Γ. και Ρούσσος Ε.

Συνθέσεις

ΑΕ Πάρου

Ρούσσος Δ., Ρούσσος Γ., Παπαδόπουλος (74’ Μανωλακούδης), Μουράι, Καμπάσης (61’ Κοτσιοβός – 66’ λ.τρ. Μοστράτος), Γαβαλάς (61’Κιοσέ), Εσάι, Αριανούτσος (46’ Βιτζηλαίος), Κρητικός Σ.(74’ Ραμπαβίλας), Παντελαίος, Κρητικός Δ.(46’ Γιουρτζίδης).

Πανσιφναικός

Ποργιώτης, Ζαμπέλης, Ατσόνιος Χ, Τσέλιος, Αρμάντο (71’Γιάχο), Τρούλλος Α.(81’ Κάγιο), Ατσόνιος Α. ( 81’Τρούλλος Α.), Ζάρος, Ατσόνιος Φ.(81’ Χουζούρης), Βόικα, Φράγκος (63’ Μαλίκι).

Ο γυμναστής της ΑΕ Πάρου Β. Ανδριέλλος, ο προπονητής του Πανσιφναικού Δ, Ζιώγας και ο Β.Καμπάσης μιλούν στο PSTS.

Ο γυμναστής της ΑΕ Πάρου Β. Ανδριέλλος



ΑΕΠ Βαγγέλης Καμπάσης

O προπονητής του Πανσιφναικού Δ, Ζιώγας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos