Η ΑΕ Πάρου ξεκινά με αισιοδοξία τον δεύτερο γύρο

02 Δεκεμβρίου 2021 18:56

Το τέλος του πρώτου γύρου της Α φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων βρίσκει την ΑΕ Πάρου θρονιασμένη στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς σε 5 αγώνες, με μία μόλις βαθμολογική απώλεια το 0-0 στη Μήλο.

Επειδή η πρόκριση της ομάδας στη Β φάση θεωρείται δεδομένη και μάλιστα με το μπόνους των 2 βαθμών που δίνει η πρώτη θέση, ζητούμενο είναι η σταθεροποίηση της καλής απόδοσης και η βελτίωση, ώστε η ομάδα να μπει φορμαρισμένη στα δύσκολα.

Παράλληλα μέσα από τα παιχνίδια θα επιδιωχθεί η τόνωση της ψυχολογίας και της πίστης για να διεκδικηθεί το καλύτερο δυνατόν.

Επιμένουμε στη ψυχολογία γιατί η ΑΕ Πάρου σαν αουτσάιντερ στην υπόθεση τίτλος, δεν έχει την εμπειρία σαν σύνολο της πίεσης του πρωταθλητισμού.

Διαθέτει όμως μονάδες με ανάλογες παραστάσεις που θα κληθούν να συμπαρασύρουν τους συμπαίκτες τους και να διαμορφώσουν χαρακτήρα νικητή.

Το μόνο βέβαιο είναι η μαχητική ψυχή της ομάδας που πηγάζει από το άριστο κλίμα μεταξύ των παικτών και τη δίψα για μία διάκριση του Παριανού ποδοσφαίρου.

Την Κυριακή στις 20.00 η ΑΕ Πάρου φιλοξενεί το Φιλώτι, που είναι δεύτερο με 9 βαθμούς και στόχος είναι να μεγαλώσει η διαφορά στη βαθμολογία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos