ΑΕ Πάρου παντός καιρού, 5-2 στη Σίφνο

23 Ιανουαρίου 2022 23:32

Η ΑΕ Πάρου εξασφαλίζει την πρωτιά στον όμιλο και το μπόνους των 2 βαθμών στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Πέρασε σε ματς ιδιαίτερων συνθηκών, λόγω της χιονόπτωσης και του πολικού ψύχους, από τη Σίφνο με 5-2, αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε με 4-1.

Όπως γίνεται αντιληπτό το ματς κρίθηκε πολύ νωρίς με την Παριανή ομάδα να προσαρμόζεται αμέσως στο ολισθηρό μέχρι επικινδυνότητας αγωνιστικό χώρο που σε κάποια σημεία υπήρχε και πάγος.

Κάνοντας πράξη τις οδηγίες του Γ. Μοστράτου για απλές και γρήγορες ενέργειες προηγήθηκαν γρήγορα, αντέδρασαν όταν το ματς πήγε στη δύναμη,, καθώς το φυσικό χόρτο του γηπέδου συνεχώς επιβαρυνόταν και εντέλει δεν άφησαν ποτέ αμφιβολία για το ποια ομάδα θα έπαιρνε τους 3 πόντους.

sifnos aeparou02

sifnos aeparou03

Ο νεανικός Πανσιφναικός ήταν μαχητικός και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν παραδόθηκε.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 9’ ο Εσάι κυνήγησε μία προωθημένη μπαλιά και κατάφερε να κερδίσει την μονομαχία και να βλέποντας τον Κάραβο να κάνει έξοδο πλάσαρε για το 1-0.
Στο 21’ ο Γιαννούλης εκτός περιοχής και λίγο πλάγια σημάδεψε το απέναντι Γ και πέτυχε διάνα κάνοντας νωρίς το 2-0.
Στο 25’ η παγωμένη άμυνα και ο τερματοφύλακας αδράνησαν και εκμεταλλεύτηκε ο ταλαντούχος νεαρός Φ. Ατσόνιος που μείωσε σε 2-1.
Η ΑΕ Πάρου κυριάρχησε μετά το γκολ που δέχθηκε και αφού χάθηκαν απανωτές ευκαιρίες στο 40’ ο νεαρός Κρίστι Λόκα, που έκανε ντεμπούτο σαν βασικός , ξεκίνησε την προσπάθεια βρίσκοντας τον Γιαννούλη που έβγαλε τον Εσάι μόνο του για το πλασέ και το 3-1.
Στο τέλος του ημιχρόνου 45’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε κόρνερ με πολλά φάλτσα και το γκελ της μπάλας στο βρεγμένο τερέν την οδήγησε στα δίκτυα χωρίς επαφή από επιθετικό η αμυντικό παίκτη, σκορ ημιχρόνου 4-1
Στο 51’ ο Βιτζηλαίος πλαγιοκόπησε από δεξιά και βλέποντας ότι ο Παντελαίος πάτησε περιοχή τον βρήκε με ακρίβεια για το σίγουρο πλασέ του αρχηγού για το 5-1.
Στο 63’ ο Ζαμπέλης έκλεισε το σκορ στο 5-2 με σουτ από την περιοχή.

sifnos aeparou04

sifnos aeparou05

ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Διαβάστε αύριο λεπτομέρειες από το περιπετειώδες ταξίδι της ΑΕ Πάρου, δεύτερο μετά την Κύθνο με χιόνια παντού και σοκαριστικό κρύο.
Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος Ι., Γρυπάρης και Σαργολόγος.

sifnos aeparou06

sifnos aeparou07

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕ ΠΑΡΟΥ
Μπροκάκης, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (63’ Μανωλακούδης), Καμπάσης(56’ Κιοσέ), Παντελαίος, Κρητικός Δ.(63’ Αρκουλής), Μουράι (80’ Μπαρδάνης), Γιαννούλης, Εσάι, Κρίστι Λόκα(56’Ρούσσος Γ.).
ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ
Κάραβος (75’ Συνοδινός), Ατσόνιος Φ.,Παπαγγελέτος, Τσέλιος, Κορακής(43’ λ. τρ. Ατσόνιος Χ.), Σταυριανός (75’ Φράγγος), Ατσόνιος Α., Ζάρος, Γεωργούλης(46’Ζαμπέλης), Τρούλλος, Σταυριανός.

sifnos aeparou08

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos