Πρωτάθλημα Κυκλάδων με επικίνδυνες αποστολές

24 Ιανουαρίου 2022 18:03

Στην ιστορία του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου έχουν καταγραφεί πολλές περιπέτειες ομάδων, που πάντα έχουν να κάνουν με τις συνθήκες στις θαλάσσιες μετακινήσεις τους με κάθε μέσο.

Αυτή όμως η περιπέτεια που έζησε η αποστολή της ΑΕ Πάρου για το παιχνίδι στη Σίφνο, ήταν διαφορετική λόγω του χιονιού και του κρύου.

23 άνθρωποι ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής με το πλοίο και στην αρχή όλα φαίνονταν καλά αφού το κούνημα ήταν υποφερτό.

Το φαινόμενο της θάλασσας που έβγαζε ατμούς, εμπόδιζε να γίνει αντιληπτό πως στα γύρω νησιά ο χιονιάς είχε επιβάλλει τον δικό του νόμο.

Φτάνοντας στη Σέριφο και βλέποντας την ολόασπρη όλοι κατάλαβαν πως κάτι ασυνήθιστο είχε συμβεί. Στο μεταξύ τα τηλέφωνα είχαν πάρει φωτιά. Από τη Σίφνο οι άνθρωποι μετέφεραν τα προβλήματα που υπήρχαν και ήταν πολλά.

sifnos ae22

Θα μπορούσε το πούλμαν να ανέβει στο γήπεδο;

Μήπως έπρεπε να αναζητηθούν ταξί, ακόμη και η περίπτωση να χρησιμοποιηθούν αγροτικά ακούστηκε.

Το γήπεδο ήταν ήδη άσπρο και σε ορισμένα σημεία είχε παγώσει.

Όμως το ματς έπρεπε να γίνει.

ΑΕ Πάρου παντός καιρού, 5-2 στη Σίφνο

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Φρέρης και αυτός στη γραμμή, απορούσε με αυτά που άκουγε πως συνέβαιναν.

Η χιονόπτωση ξανάρχισε με την άφιξη στη Σίφνο, αλλά το ηρωικό πούλμαν ανέβηκε με τις ατάκες για την κατάσταση να μη σταματούν, όπως και τα βιντεάκια για τα σόσιαλ.

sifnos aeparou3

Στην προθέρμανση όλοι οι παίκτες ήσαν ζωηροί γιατί το κρύο σε τιμωρούσε σκληρά αν δεν κινιόσουν. Αυτό το βίωσαν καλά όσοι κάθονταν στους πάγκους. Το φυσικό χόρτο του γηπέδου είχε επιβαρυνθεί και γλιστρούσε κάνοντας το ενδεχόμενο τραυματισμού πιθανό σε κάθε φάση.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα χιόνιζε και όταν τελείωσε, κάτω στο λιμάνι όλοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο με ανακούφιση και συνήλθαν στη θαλπωρή του καραβιού.

Το κούνημα ήταν ακόμη λιγότερο και πρέπει να αναφέρουμε πως οι παράγοντες της ΑΕ Πάρου προσέφεραν ένα λάβαρο της ομάδας στον πλοίαρχο σαν συμβολική κίνηση αλληλοκατανόησης και αναγνώρισης της προσφοράς των ναυτικών στα νησιά μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos