ΑΟ ΠΑΡΟΥ Κ18 θρίαμβος 3-0 τον Αίαντα Σύρου και ελπίδες για τελικό!

06 Φεβρουαρίου 2022 18:15

Ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα αγώνων της η Κ18 του ΑΟ Πάρου με συγκομιδή 4 βαθμών.

Χρειάζεται να νικήσει έστω και με 1-0 το τελευταίο παιχνίδι με τη ομάδα της Μυκόνου στην Πάρο και να μην νικήσει η Μύκονος στο δικό της τελευταίο ματς στη Σύρο με τον Αίαντα.

Σε περίπτωση ήττας της Μυκόνου ο ΑΟΠ τερματίζει πρώτος και πηγαίνει στον τελικό των Κυκλάδων, ενώ αν έλθει ισοπαλία τότε θα γίνει μπαράζ ΑΟ Πάρου- Μυκόνου.

Όμως όλα αυτά προυποθέτουν νίκη επί της Μυκόνου.

aoparou k18 01

Στο ματς με την Συριανή ομάδα ο ΑΟΠ χωρίς να εντυπωσιάσει έλεγξε απόλυτα το ματς, αφού δεν απειλήθηκε καθόλου έχοντας μία καλή μεσοαμυντική λειτουργία, με πολύ σταθερά πλάγια μπακ, ενώ και ο Αποστολόπουλος πάντα αποτελεσματικός, δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους.

Αφού προηγήθηκαν οι Παριανοί και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοση τους και στο τέλος επισφράγισαν τη δίκαιη νίκη τους με ακόμη δύο γκολ.

aoparou k18 02

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 32’ ο Ραγκούσης και ο Αλεξόπουλος κέρδισαν συνεχόμενα κόρνερ και στην εκτέλεση του δεύτερου έγινε σύγχυση στην περιοχή και ο προωθημένος Πούλιος με πλάτη στο τέρμα, σημάδεψε τα δίκτυα με εντυπωσιακό ανάοδο σουτ για το 1-0.

Στο 34’ ο Δαφερέρας σούταρε δυνατά αλλά ψηλά λίγο άουτ, και στο 36’ το μοναδικό σουτ των Συριανών στο πρώτο ημίχρονο με τον Πρέκα πέρασε και αυτό ψηλά άουτ.

Στο 50’ ένα κοντινό πλασέ του Σαρρή εξουδετέρωσε ο Στεφάνου και στο 67’ ο Δαφερέρας πλάσαρε λίγο άουτ στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Στο 76’ ο Στεφάνου μπλόκαρε ένα σουτ του Σαρρή αυτή τη φορά έξω από την περιοχή.

Ο Αίας προπάθησε και ρίσκαρε στα τελευταία λεπτά, έχοντας όμως καλύτερη του στιγμή ένα σουτ του Οστέυ στο 82’ που δεν ανησύχησε τον Αποστολόπουλο.

Στις καθυστερήσεις σε μία μπαλιά του Πούλιου από την άμυνα, ο Δαφερέρας βρήκε χώρο πάτησε πλάγια στην περιοχή και αν και πιεζόμενος κατάφερε να πλασάρει για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα στο 94’ ο Λάβδας ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μιχάλοβιτς και ο ίδιος με γωνιακή εκτέλεση έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσαν οι Γρυπάρης, Ρούσσος Ε. και Σαργολόγος.

aoparou k18 04

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Αποστολόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μουχαρεμάι, Λάβδας, Πούλιος, Αλιφιέρης, Δαφερέρας, Μουρλάς( 73’ λ.τρ. Δόγκας), Ραγκούσης (85’ Ρούσσος), Σαρρής, Αλεξόπουλος (59’ Παπαδημητρίου).

Αναπληρωματικοί.

Κρίσπης, Μανιώτης, Κουρμούκης, Αδάμ

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

Στεφάνου, Αλ. Ρούσσος, Αλουμανής, Γκοξάι (60’ Σελεμάι), Αν. Ρούσσος, Πρέκας, Πιταούλης, Αρώνης, Οστέυ, Ραφιός, Βουτσίνος (52’ Μιχάλοβιτς).

aoparou k18 05

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos