Η ΑΕ Πάρου 3-2 στη Σέριφο και δεν τη φτάνει κανείς!

06 Φεβρουαρίου 2022 20:30

Αυτό που όλοι ήξεραν, ότι η ΑΕ Πάρου θα μπει στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με το μπόνους των 2 βαθμών, τώρα το λένε και οι αριθμοί.

Η ΑΕ Πάρου είναι πρώτη στη βαθμολογία του β ομίλου με 25 βαθμούς σε 9 παιχνίδια με 8 νίκες και μία ισοπαλία ο-ο με τον Παμμηλιακό, που τον υποδέχεται στο τελευταίο της παιχνίδι και με συντελεστή γκολ 33-7.Το δεύτερο Φιλώτι έχει 15 βαθμούς και 3 ματς ακόμη.

Στη Σέριφο η ομάδα του Γ. Μοστράτου ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 3-0.

Στο 13΄ ο Λόκα σέντραρε παράλληλα και ο Ρούσσος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 28΄ ο Γιαννούλης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και ο ίδιος στο 40΄ με πέναλτι το 3-0.

Το πέναλτι κέρδισε ο Λόκα, που στη φάση αυτή τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γιουρτζίδη που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό.

Στην επανάληψη οι Παριανοί μπήκαν χαλαροί και οι γηπεδούχοι του ΑΟ Σερίφου σε 10 λεπτά στο 47΄και 57΄ πέτυχαν δύο γκολ με τον Λιβάνιο σε παρόμοιες φάσεις με κοντινά σουτ σε σύγχυση της άμυνας.

Μέχρι το τέλος του ματς οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν, ενώ η φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Γιουρτζίδη στο 65’.

Διαιτήτευσε ο Ρούσσος Ι. με βοηθούς τους Κυριακόπουλο και Δρόσο.

serifos aeparou 02

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Χαριστός, Βιτζηλαίος, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς ( 60’ Κρητικός), Καμπάσης, Παντελαίος, Λόκα ( 42’ λ. τρ. Γιουρτζίδης), Γιαννούλης, Εσάι, Μουράι, Ρούσσος (85’ Μπαρδάνης).

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ

Γούναρης, Μποφίλιος, Παγιολλάρι, Τσελάμη, Γαβριήλ, Μαγουλάς, Αιβαλιώτης, Παρίσης Δ. ( 71’ Σέμε), Παππάς, Αράπι(71’ Παρίσης Π.), Παπαδόπουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos