Ο ‘Αλκης συγκίνησε και την Πάρο

07 Φεβρουαρίου 2022 17:09

Η δολοφονία του νεαρού στη Θεσσαλονίκη έχει αγγίξει το σύνολο της κοινωνίας στη χώρα μας και οι σχετικές εκδηλώσεις παντού, τείνουν να δώσουν χαρακτήρα κινήματος εναντίον της βίας.

Στο νησί μας μία πρωτοβουλία του κ. Λούη Κοντού πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου. Με την αρωγή του πατέρα Στυλιανού Μπιζά, αλλά και άλλων γνωστών φιλάθλων διαφορετικών ομάδων του νησιού, φίλαθλοι προσήλθαν με κασκόλ των ομάδων τους και έκοψαν συμβολικά την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στη μνήμη του άτυχου παιδιού.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες και το πιο σημαντικό ίσως ήταν η συμμετοχή των παιδιών που έπαιζαν στον αγώνα Κ18 ΑΟ Πάρου – Αίαντα Σύρου αλλά και παιδιών μικροτέρων ηλικιών, που παρεβρίσκονταν.

Η Κ18 του ΑΟ Πάρου μαζί τους προπονητές τους είχαν μεριμνήσει για το πανό, που κρατούσαν μαζί με τα παιδιά του Αίαντα Σύρου, κατά την είσοδο τους στο γήπεδο πριν τον αγώνα.

Έβλεπες καθαρά στα μάτια τους την πλήρη αντίληψη του μηνύματος της εκδήλωσης και με τη στάση τους έδειχναν την ενσυναίσθηση τους.

paros aliki 02

paros aliki 03

paros aliki 04

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos