Μουντιάλ, σήμερα θα μάθουμε τον πρώτο ημιτελικό.

09 Δεκεμβρίου 2022 14:08

Από τα ζευγάρια Βραζιλία-Κροατία 17.00 και Αργεντινή- Ολλανδία 21.00 θα προκύψει ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ του Κατάρ, αφού οι νικητές θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ

Το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση η Βραζιλία, μέχρι στιγμής δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερα εμπόδια, έχει παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο και οι υποστηρικτές της περιμένουν τα καλύτερα.

Το ότι κουβαλάει τον τίτλο του φαβορί μπορεί να της φέρει παραπάνω άγχος, μιας και δεν γνωρίζει κανείς πως θα αντιδράσει αν στραβώσει κάτι στο ματς, π.χ αν δεχθεί πρώτη γκολ.

Οι Κροάτες παρά τη σχετικά πολύ ανανεωμένη ομάδα τους, σε σχέση με το προηγούμενο Μουντιάλ όπου θυμίζουμε έχασε στον τελικό από τη Γαλλία, έχουν δείξει την ποιότητα τους και κάποιοι από τους παλιούς μόνο γερασμένοι δεν φαίνονται.

Θα επιδιώξουν βασιζόμενοι κυρίως στην τακτική, να κάνουν την έκπληξη.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η παρέα του Μέσι ξεπέρασε το σοκ της ήττας από την Σ.Αραβία, πέρασαν με πειστική εμφάνιση το νοκ άουτ με τους Πολωνούς, ενώ στο ματς με το Μεξικό έβγαλαν όλη τη ψυχική τους δύναμη.

Ορκισμένοι στο τελευταίο Μουντιάλ του αρχηγού τους δείχνουν ικανοί να προχωρήσουν, ειδικά αν δύο παίκτες κλειδιά για τον Σκαλόνι, ο Ντε Πολ και ο Ντι Μαρία, ξεπεράσουν κάποια μυικά προβλήματα και παρουσιαστούν έτοιμοι.

Οι «τουλίπες» του Φαν Γκαλ, δεν έχουν την αίγλη του παρελθόντος, αλλά ο προπονητής τους έχει προσδώσει έναν ρεαλισμό, δίνοντας βάση στην ουσία και όχι μόνο στο θέαμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα τους.

Αν ο Φαν Ντάικ,ο ηγέτης της άμυνας τους σταθεί στο ύψος του και το ματς γίνει κλειστό και κριθεί σε λεπτομέρειες, είναι ικανοί να πανηγυρίσουν στο τέλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos