Εκδικάστηκαν οι εφέσεις Νηρέα και ΑΕ Πάρου. Μηδαμινές οι ελπίδες μείωσης των ποινών

09 Δεκεμβρίου 2022 14:12

Στην αίθουσα της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, εκδικάστηκαν οι εφέσεις των Παριανών σωματείων για τις βαριές ποινές που εισέπραξαν μετά τις καταγγελίες τους στη ΓΓΑ για τις Κυκλαδίτικες ομάδες που είναι εκτός μητρώου.

Τα σωματεία παρέστησαν δια του έμπειρου δικηγόρου κ.Γρηγορίου, ο οποίος ανέπτυξε τα επιχειρήματα του, ενώ στην επιτροπή άτυπα ζήτησε και κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ κ. Φρέρης.

Αφού επί της ουσίας των πραγμάτων αναγνωρίζεται η ιδιαιτερότητα του νομού μας και ο κ.Γρηγορίου ανέλυσε το νόμο χαρακτηρίζοντας απλές επιστολές ενημέρωσης και όχι καταγγελίες τις ενέργειες των ομάδων, στο τέλος η εντύπωση που έμεινε από τη διαδικασία είναι πως είναι σχεδόν αδύνατη η αλλαγή της απόφασης.

Το άρθρο 7 του ΚΑΠ στην παράγραφο 1, είναι απόλυτο ως προς τις ποινές και δεν αφήνει περιθώρια, άλλωστε για αυτόν το λόγο δημιουργήθηκε και η μεγάλη απορία που μένει είναι πως δε το γνώριζαν η εκτιμήθηκε λανθασμένα.

Η επίσημη απόφαση θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos