ΜΟΥΝΤΙΑΛ Τελικός και όλος ο πλανήτης με την Αργεντινή για τον Μέσι!

18 Δεκεμβρίου 2022 14:10

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού.

Γαλλία και Αργεντινή διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 17.00 για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η κάτοχος Γαλλία με πλούσιο ρόστερ και ηγέτη τον εκπληκτικό Εμπαπέ, ξεπέρασε τα προβλήματα από την ίωση που κτύπησε 7 παίκτες της και θέλει να είναι η χώρα που μετά από 60 χρόνια θα επαναλάβει την back to back κατάκτηση του ίτλου. Το είχε κάνει η Βραζιλία στα Μουντιάλ του 1958 και 1962.

Η Αργεντινή στοχεύει στο τρίτο αστέρι της κατάκτησης και ιδιαίτερα στο τελευταίο μουντιαλικό ματς του αρχηγού της Λιονέλ Μέσι, θέλει να του δώσει την ευκαιρία να σηκώσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την ένδοξη καριέρα του.

Γι αυτό το λόγο η μεγάλη πλειοψηφία του παγκόσμιου φίλαθλου κοινού, είναι με το μέρος της, καθώς δεν γίνεται να είσαι ποδοσφαιρόφιλος και να μην αγαπάς τον Αργεντίνο βιρτουόζο.

Στο παιχνίδι οι Νοτιοαμερικάνοι θα έχουν τη συμπαράσταση 50.000 οπαδών τους που φιλοδοξούν να ζήσουν μία ιστορική στιγμή.

Εφοδιασμένοι με χιλιάδες σημαίες, κασκόλ και μπαλόνια στα χρώματα της χώρας τους, θέλουν με το ασταμάτητο τραγούδι τους να σπρώξουν την ομάδα τους και να κατακτήσουν το κύπελλο.

Πολλοί περιμένουν έναν τελικό που θα τον θυμόμαστε για πολλά χρόνια και αν κοιτάξει κανείς τα ονόματα των ποδοσφαιριστών των σημερινών αντιπάλων, αντιλαμβάνεται πως αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos