Βαριά ήττα στη Σαντορίνη η ΑΕ Πάρου

18 Δεκεμβρίου 2022 14:12

Πηγαίνοντας νε μόλις 12 παίκτες στη Σαντορίνη η Παριανή ομάδα, ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι από τον τοπικό ΑΣ. Σαντορίνης.

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια όσων αγωνίστηκαν, με μεγάλες ελλείψεις και χωρίς βοήθεια από τον πάγκο ήλθε φυσιολογικά το βαρύ 4-0.

Οι γηπεδούχοι που είναι σε φάση ανασυγκρότησης, αφού μετά τον Γενάρη θα ενσωματώσουν και 8 παίκτες που έπαιζαν στον ΑΟ Πύργου που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα, δεν έχασαν την ευκαιρία και επικράτησαν.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 22’ ο Φίλων πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Βασιλάρη στην εκτέλεση φάουλ του Πολυκρέτη και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 48’ ο νεοαποκτηθείς Θαναηλάκης με ατομική προσπάθεια και σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ 2-0.

Στο 69’ ο Θαναηλάκης σέντραρε στον Πάπα για το 3-0.

Τέλος στο 81’ ο Πολυκρέτης έγραψε το τελικό 4-0.

Διαιτήτευσαν οι Ανδρικόπουλος, Ρούσσου και Νάκας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Σιγάλας, Φέκας, Χάλαρης, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Γκογκομήτρος ( 80’ Γαλάνης), Σιμιτζής, Θαναηλάκης, Πολυκρέτης (86’ Κοιδελάι), Ρούσσης(58’ λ.τ. Πάπα), Φίλων.

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Βασιλάρης, Παπαδόπουλος, Γαβαλάς, Μπερνικόλας, Παντελαίος, Γιαννούλης, Τσόκα(80’ Στεφανίδης), Βασιλόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Δ. Κρητικός, Σ.Κρητικός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos