Ο ΑΟ Πάρου έκανε στο 93’ την ανατροπή, 2-1 την Κύθνο

11 Φεβρουαρίου 2023 19:26

Βγάζοντας πάθος και ψυχικά αποθέματα ο ΑΟ Πάρου αν και βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει στις καθυστερήσεις το σκορ και με το απ’ ευθείας κόρνερ του του Γ. Δαφερέρα να πάρει το τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι που πατούσαν καλύτερα στα πρώτα 60 λεπτά μέχρι να ισοφαριστούν, ευτύχησαν να σκοράρουν στο 4’ με όμορφο πλασέ στην αντίθετη γωνία του Θ. Μαρτίνου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Κύθνος σε δύο πανομοιότυπες φάσεις δεν μπόρεσε να κλειδώσει το ματς.

Συγκεκριμένα στο 48’ και στο 53’ από δύο εξαιρετικές ατομικές προσπάθειες του Θ.Μαρτίνου, ο Γράψας είδε τα κοντινά τελειώματα του να κοντράρονται από αμυντικούς.

Στη συνέχεια ο ΑΟ Πάρου πήρε τα ηνία του αγώνα.

Στο 60’ ο Πούλιος από δύσκολη πλάγια θέση, απέφυγε περίτεχνα τους αντιπάλους του, σούταρε στην κλειστή γωνία, απόκρουσε αρχικά ο Α. Βλαστάρης, στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι πήρε παράλληλη πορεία με το τέρμα για να την καρφώσει στα δίκτυα ο επερχόμενος Αλιφιέρης, ισοφαρίζοντας 1-1.

aoparou kithos 01

Μέχρι το τέλος οι γηπεδούχοι πίεζαν κερδίζοντας πολλά στημένα και κόρνερ, χωρίς όμως να απειλούν άμεσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την αντεπίθεση στην πλάτη της άμυνας, χωρίς να τα καταφέρνουν και η αλλαγή του δημιουργικού τους άξονα Θ. Μαρτίνου, που έμεινε από δυνάμεις, τους χάλασε τα σχέδια.

Σχεδόν τελευταία φάση του αγώνα και ο Γιάννης Δαφερέρας τρέχει να εκτελέσει το τελευταίο κόρνερ. Όλοι πιστεύουν πως το 1-1 θα είναι το τελικό σκορ.

Όμως η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Παριανού επιθετικού με εκπληκτική τροχιά, διαγράφει παρά τα φάλτσα ευθεία πορεία μέχρι το αντίθετο παραθυράκι της εστίας.

Απίστευτο γκολ που πανηγυρίστηκε όπως του άξιζε.

Διαιτήτευσαν, βοηθώντας το παιχνίδι, οι κ.κ. Ανδρικόπουλος, Βακόνδιος και Ρούσσου.

aoparou kithos 02

aoparou kithos 03

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος, Κουρμούκης, Ζέλα(75’ Αρκουλής), Δαφερέρας, Πούλιος, Παπαθεοδώρου(62’ Παντελαίος), Μουρλάς, Αλιφιέρης(87’ Ρούσσος).

Αναπληρωματικοί

Σάμιος, Χάλκο, Πετρόπουλος, Αδάμ, Γκέκα, Σταυρόπουλος.

ΑΠΣ Κύθνου

Α.Βλαστάρης, Μπακογιάννης, Γαρδεράκης, Χ. Βλαστάρης(80’ Α.Λαρεντζάκης), Φ. Ψαρράς, Ηλιού, Δανιήλ (82’ Αλαφούζος), Φιλιππαίος, Γράψας, Δ. Ψαρράς(64’ Γονίδης), Θαν. Μαρτίνος(64’ Π. Λαρεντζάκης).

Αναπληρωματικοί

Παπαμακάριος, Κ. Μαρτίνος, Δ. Μαρτίνος, Κ. Λαρεντζάκης.

aoparou kithos 04

aoparou kithos 05

aoparou kithos 06

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos