Κακή βραδιά για την ΑΕ Πάρου και ήττα 1-3 από την ανώτερη Σαντορίνη

12 Φεβρουαρίου 2023 00:49

Παρ’ότι προηγήθηκε νωρίς στο 2’ με ωραίο σουτ του Καμπάση, η ΑΕ Πάρου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον αντίπαλο της.

Με λειτουργικά θέματα κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους, να σκοράρουν 3 φορές και να δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες.

Μόνο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με την εσωτερική αλλαγή Μουράι και Γιαννούλη και την δραστηριότητα του Βαθρακοκοίλη, ανέβασε τις γραμμές της αλλά δεν κατάφερε κάτι, αφού ο εκνευρισμός ήταν φανερός στις κινήσεις πολλών ποδοσφαιριστών.

Οι Σαντορινοί αμέσως μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν αντέδρασαν και αφού έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο 7’ με τον Μαναριώτη και στο 14΄ με τον Πάπα, ισοφάρισαν στο 16’ με πλασέ του Πάπα από εξαιρετική σέντρα με το εξωτερικό του Φίλων.

Στο 19’ νέα θαυμάσια συνεργασία της Σαντορίνης, ο Θαναηλάκης έφυγε στον χώρο και γύρισε με ακρίβεια στον Φίλων που τελείωσε με όμορφο πλασέ τη φάση για το 1-2.

Στην επανάληψη στο 49’ ο Μαναριώτης βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή και βρήκε δίκτυα κάνοντας το τελικό 1-3.

aep santorini 02

Το δεύτερο μέρος κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αφού οι ομάδες φαινόταν συμβιβασμένες για την τύχη του αγώνα. Η Σαντορίνη διαχειρίστηκε το σκορ χωρίς ποτέ να πάψει να είναι επικίνδυνη και η ΑΕ Πάρου έβλεπε κάθε προσπάθεια της να αποτυγχάνει μόλις πλησίαζε στην αντίπαλη περιοχή.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ανδρικόπουλος, Ρούσσου και Βακόνδιος.

aep santorini 03

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Ρούσσος, Παπαδόπουλος, Δ. Κρητικός(70΄Καργιώτης), Καμπάσης, Γιαννούλης(82΄ Παντελαίος), Μουράι, Μανδραβέλης, Βασιλόπουλος, Σ. Κρητικός(82’ Λόκα),Βαθρακοκοίλης, Εσάι.

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

Σιγάλας, Αχμετάι, Χάλαρης, Μπιρμπίλι, Φέκας, Λούκα, Θαναηλάκης(Ρούσσης), Σιμιτσής, Μαναριώτης(88’ Κάτσι), Φίλων, Πάπα(58’ Στρατηγάκης).

aep santorini 04

aep santorini 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos