Κ14-Κυκλάδες πρόκριση στους 16 με το απόλυτο, 4-0 τη Λέσβο

02 Απριλίου 2023 16:43

Την άξια πρόκριση στη φάση των 16 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων πέτυχε ο Ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων και τώρα θα αντιμετωπίσει το Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος παρουσίασε ένα συμπαγές σύνολο, με καλή χημεία παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στο νομό μας.

Στο τελευταίο ματς με τη Λέσβο αρκούσε 1 βαθμός, αλλά οι Κυκλάδες μπήκαν αποφασισμένες να τελειώσουν το τουρνουά με τρίποντο.

Στο Α μέρος ο δυνατός αέρας ευνοούσε τη Λέσβο και οι Κυκλάδες με συγκρατημένη τακτική, δεν κινδύνευσαν και προηγήθηκαν με το πλασέ του Λάπελλα στο 18’.

Στην επανάληψη οι όροι αντιστράφηκαν και στο 49’ ένα σπάνιο γκολ του Ρούτσι έκανε το 2-0. Το γκολ επιτεύχθηκε με φάουλ όπου η μπάλα στήθηκε 15 μέτρα έξω από την περιοχή των Κυκλάδων και ο δυνατός αέρας ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Μανούσο.

Στο 57’ το 3-0 με καταπληκτικό σουτ του Κάπελλα εκτός περιοχής στο Γ και στο 66’ πλασέ του Ζουμή για το τελικό 4-0.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χωριανόπουλος, Ρούτσι. Κουλακιώτης, Μοχάντρι, Κούρτι(75’ Ζαχαρίου), Καρτίμπελης, Ζουμής, Καπέλλας(62’ Δρόσος), Καλλίγερος(72’ Λαρεντζάκης), Γκιόνι(75’ Ορφανός).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos