O Μέσι έκανε το μπαμ: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι -«Δεν επιστρέφω στην Μπαρτσελόνα»

07 Ιουνίου 2023 23:22

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε απάντηση στο σίριαλ της μεταγραφής του, καθώς ανακοίνωσε ότι πλέον θα αγωνίζεται στις ΗΠΑ, στην Ιντερ Μαϊάμι.

Σε δήλωσή του σε Ισπανούς δημοσιογράφους, ο Μέσι επιβεβαίωσε πως μετακομίζει στις ΗΠΑ και την Ιντερ Μαϊάμι, αποκλείοντας το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

{https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1666517310511652887?s=20}

 «Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου», είπε σε δήλωσή του στη «Mundo Deportivo» και τη «Sport».

{https://twitter.com/brfootball/status/1666521007979372544?s=20}

 «Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμειξη. Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα, ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο την οικογένειά μου» είπε ακόμη ο Αργεντινός άσος, και κατέληξε:

«Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν λόγω χρημάτων».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos