Κρίσιμες Ευρωπαικές μάχες για τις Ελληνικές ομάδες

08 Νοεμβρίου 2023 20:55

Η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ θα καθορίσει τους στόχους των ομάδων μας για τη συνέχεια.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 4 βαθμούς θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ που με 5 βαθμούς προηγείται στον όμιλο.

Στο άλλο ματς ο τελευταίος στη βαθμολογία με 2 βαθμούς Άγιαξ, παίζει το τελευταίο του χαρτί στην έδρα του με τη Μπράιτον των 4 βαθμών.

Η ΑΕΚ θα παίξει ακόμη με Μπράιτον εντός και Άγιαξ εκτός έδρας.

Ο Παναθηναικός των 4 βαθμών ταξίδεψε στη Γαλλία όπου τον περιμένει η Ρεν που είναι πρώτη με 6 βαθμούς.

Η Μακάμπι που λόγω του πολέμου δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική, έχει 1 βαθμό και θα παίξει σε άδειο γήπεδο της Κύπρου με τη Βιγιαρεάλ που έχει 3 βαθμούς και το ματς με τη Μακάμπι στην έδρα της να εκκρεμεί.

Οι πράσινοι θα παίξουν ακόμη με Βιγιαρεάλ εκτός και Μακάμπι εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο με 4 βαθμούς θα παίξει με τη Γουέστ Χαμ που ισοβαθμεί στη κορυφή με τη Φράιμπουργκ με 6 βαθμούς. Οι Γερμανοί υποδέχονται την ουραγό με 1 βαθμό Σερβική Μπάτσκα Τόπολα.

Οι Πειραιώτες θα πάνε στη Φράιμπουργκ και θα υποδεχθούν τους Σέρβους.

Ο ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς θέλει να συνεχίσει την προέλαση του, είναι πρώτος με 9 βαθμούς και φιλοξενεί στην Τούμπα την Αμπερντίν. Θέλει τη νίκη για πάει στη Γερμανία να διεκδικήσει την πρώτη θέση κυνηγώντας 2 αποτελέσματα απέναντι στην Άιντραχτ των 6 βαθμών, που αναμένεται να περάσει με νίκη από την Ελσίνκι. Σκωτσέζοι και Φινλανδοί έχουν από 1 βαθμό και ο Παοκ τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ελσίνκι.

Οι αγώνες θα γίνουν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Στις 19.45 Ρεν – Παναθηναικός και ΠΑΟΚ – Αμπερντίν και 22.00 ΑΕΚ – Μαρσέιγ και Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos