Νηρέας – ΑΠΣ Κύθνου, πολλά γκολ και πολλή βροχή!

10 Νοεμβρίου 2023 19:21

Ο Νηρέας δέχεται μεν πολλά γκολ, υπηρετεί δε τις αρχές του και δεν περνά απαρατήρητη η προσπάθεια των παιδιών του, που παρ’ότι γνωρίζουν τις περιορισμένες αγωνιστικές τους φιλοδοξίες, δεν πτοούνται και συνεχίζουν να μάχονται.

Χαρακτηριστική η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, όπου παρά το 0-4 και ενώ η βροχή είχε γίνει ραγδαία, με το ματς να έχει αποκτήσει μία άγρια ομορφιά και οι 22 ποδοσφαιριστές να το απολαμβάνουν, κάτι που σε τελική ανάλυση είναι το ζητούμενο σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Η Κύθνος βρήκε ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να δείξει την πρόοδο της, καθώς και την επιδραστικότητα του κ. Λύραντζη στην οργάνωση και την λειτουργία του συνόλου.

Τελικά το ματς έληξε 0-5 και τα γκολ πέτυχαν οι Γράψας 3, κάνοντας το αυθεντικό χατ – τρικ δηλαδή 3 γκολ σε ένα ημίχρονο.

Στο 17’ με πλασέ από εξαιρετική δημιουργία του Κ.Γ Λαρεντζάκη, στο 25’ σε κενό τέρμα από παρόμοια ενέργεια και σέντρα του Ψαρρά και στο 25’ όταν κινήθηκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και σημάδεψε τη γωνία του Τσαχπίνη.

Στο 44’ο Δανιήλ με δύσκολο σουτ έκανε το 0-4, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το σκορ έκλεισε στο 70’ ο Μπακογιάννης με το ωραιότερο γκολ του αγώνα με μακρινό σουτ και το πανηγύρισε στην αγκαλιά του προπονητή του.

Ο Νηρέας απείλησε με 2 κεφαλιές του Τσενάι στο πρώτο μέρος και με στατικές φάσεις στην επανάληψη που δεν καρποφόρησαν, όπως και οι πρωτοβουλίες των Σαρηκώστα, Αριανούτσου, Κανέλη και Ζουμή.

Αντικαταστάθηκαν με ευτυχώς ελαφρούς τραυματισμούς οι Ζουμής και Κανέλης.

nireas kithos 102

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ρούσσος, Μαραγκός και Δρόσος.

Νηρέας

Ταχπίνης, Αντιπαριώτης, Θαλασσινός, Τσενάι, Μάρκου, Ντίσα, Ζουμής, Κανέλης, Κορρές, Σαρηκώστας, Αριανούτσος.

Έπαιξαν και οι Παρούσης, Μουτζουρούλιας, Ζουμής, Χριστόφορος, Τριπολιτσιώτης.

ΑΠΣ Κύθνου

Γκούμας, Λαρεντζάκης Κ.Γ, Γαρδεράκης, Λαρεντζάκης Α., Ψαρράς, Λαρεντζάκης Κ.Α, Δανιήλ, Φιλιππαίος Γ., Γράψας, Φιλιππαίος Π., Μπακογιάννης.

Έπαιξαν και οι Γονίδης Θ., Γονίδης Ν., Μαρτίνος.

nireas kithos 103

nireas kithos 104

nireas kithos 105

nireas kithos 106

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos