Πάρος: Ανασυγκρότηση και αισιοδοξία στην ΑΕ Πάρου, Αλ. Αλεξανδρής και Χρ. Γαβαλάς μιλούν στο psts.gr

18 Ιανουαρίου 2024 22:45

Ένα πολύ δύσκολο διάστημα για το πρωτάθλημα Κυκλάδων οδεύει προς το τέλος του.

Οι κακοκαιρίες, οι αναβολές των δρομολογίων και η περίοδος των εορτών, όπου τα νησιά μας αδειάζουν άφησαν ελάχιστα παιχνίδια να διεξαχθούν ενώ και οι προπονήσεις γίνονται με λίγα άτομα και αναγκάζουν τους προπονητές και τους γυμναστές να καταφεύγουν σε αλχημείες για να περισώσουν ότι μπορούν από τη φυσική και αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.

Φυσικά περίοδος χωρίς αγώνες δεν νοείται για τους ποδοσφαιριστές.

Τώρα με την επαναδρομολόγηση του Άρτεμις όλοι πιστεύουν πως θα βρεθεί ένας στοιχειώδης ρυθμός και οι «γιορτές της Κυριακής» θα ξαναζωντανέψουν προς τέρψιν θεατών και αγωνιζομένων.

Η ΑΕ Πάρου βίωσε όλη αυτή την κατάσταση και κατάφερε να μείνει ζωντανή χάρις των προσπαθειών των λιγοστών ανθρώπων που τρέχου, τον ζήλο του προπονητή ΑΛ. Αλεξανδρή και του βοηθού του γυμναστή Χρ. Γαβαλά και κυρίως χάρις τη συνέπεια του πρόεδρου Βαζαίου Πετρόπουλου, που μάλιστα έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ήδη έχουμε αφίξεις με τελευταία αυτή του τερματοφύλακα Θανάση Νικολακόπουλου, που ερχόμενος με σημαντικές παραστάσεις από τον Αθηναικό όπου αγωνιζόταν, έχει δείξει στις προπονήσεις πως μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία της Παριανής ομάδας. Οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές Φαντιγκά και Γκασίσου έχουν προσαρμοστεί και οι προσπάθειες δεν σταματούν.

Ο πολύ ταλαντούχος Βασιλόπουλος που ήταν στην Αθήνα έχει δεχθεί να επιστρέψει μετά από συνομιλίες με τη διοίκηση και απομένει να τακτοποιηθεί η διαδικασία με το σχολείο του, ενώ προτεραιότητα της τεχνικής ηγεσίας είναι η εύρεση ενός παίκτη στο κέντρο, πράγμα καθόλου εύκολο γιατί ο κίνδυνος να πληρώσεις και να φορτωθείς ένα ποδοσφαιρικό «παλτό» παραμονεύει.

Το πιο σημαντικό είναι πως στην προπόνηση βλέπεις πολλά παιδιά που απείχαν να έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μάλιστα με μεγάλη διάθεση.

Το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει μαζί με ένα τμήμα του Μαρπησσαικού στην Κύθνο με ναυλωμένο σκάφος και από εκεί οι προπονητές θέλουν να ξεκινήσει μία πορεία νικών που θα οδηγήσει την ομάδα με πλεονέκτημα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Παρακολουθήστε τις αποκλειστικές δηλώσεις των Αλέξη Αλεξανδρή και Χρήστου Γαβαλά στο psts.gr.

{https://www.youtube.com/watch?v=gHwpwntlfFs}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos