Απόβαση του ΑΟ Πάρου στη Μήλο! (Βίντεο)

19 Ιανουαρίου 2024 15:33

Mε αποστολή 65 ατόμων, παιδιά, προπονητές, γονείς και μέλη του Δ.Σ, ο ΑΟ Πάρου ταξιδεύει στη Μήλο.

Τρία τμήματα του συλλόγου τα κ12, κ14 και η νεανική ομάδα που αγωνίζεται στο ανδρικό πρωτάθλημα, θα παίξουν με τα αντίστοιχα τμήματα του Παμμηλιακού, ενώ την Κυριακή η Κ16 του Παριανού σωματείου θα υποδεχθεί στην έδρα της τον Πανναξιακό στις 20.00.

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι με τον πολύ δυνατό Παμμηλιακό, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης θα στερηθεί αρκετών παιδιών που λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν ακολούθησαν το διήμερο ταξίδι.

Η πρόγνωση για 5-6 μποφόρ ανησύχησε κάπως τους γονείς για ενδεχόμενη ταλαιπωρία, μάλιστα αρκετές μαμάδες ήταν εφοδιασμένες με τις σχετικές τσίχλες και δραμαμίνες.

Ορισμένες δε μασούσαν 1 ώρα πριν την αναχώρηση….

Φυσικά, για να σοβαρευτούμε, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αντίθετα αυτές οι εμπειρίες αποτυπώνονται για πάντα στο μυαλό και την καρδιά  των παιδιών.

Το ταξίδι είναι όντως δύσκολο και το πλοίο θα φτάσει στη Μήλο ακολουθώντας το δρομολόγιο Πάρο, Νάξο, Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

Η επιστροφή αύριο το πρωί στις 7 και το μεσημέρι στην Πάρο.

{https://www.youtube.com/watch?v=CZGXtijRFPc}

Υ.Γ 1

Μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις ο Τάκης Τριανταφυλλάκος παραμένει στη προπονητική ομάδα του συλλόγου, έγινε αναδιανομή στα τμήματα και ο Στάθης Τριανταφυλλίδης είναι υπεύθυνος της πρώτης ομάδας. Και οι δύο πλευρές  εκτίμησαν πως στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, στη μέση της σεζόν οτιδήποτε διαφορετικό δεν θα ωφελούσε το σωματείο.

Υ.Γ 2

Ο ΑΟ Πάρου ανακοίνωσε την απόκτηση του αθλητή Μαρούδα στο μπάσκετ,  εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μαρπησσαικό και ευχήθηκε «να είναι αυτή η αρχή για μία ευρύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων».

Είναι ότι καλύτερο και αισιόδοξο που διαβάσαμε και μεταφέροντας και την αίσθηση από τις επαφές μας με τους παράγοντες του νησιού, φαίνεται πως ήλθε η ώρα να γίνει αυτό κανόνας και να αφήσουμε οριστικά πίσω τις ενστάσεις και διάφορα άλλα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos