ΑΟ Πάρου – Παμμηλιακός 2-2. Η βραδιά που τα παιδιά έγιναν άνδρες!

29 Ιανουαρίου 2024 13:31

Δεν είναι ο βαθμός που απέσπασαν, με το ίδιο σκορ μάλιστα όπως και με την ΑΕΠ, από τους πρωτοπόρους δεχόμενοι την ισοφάριση σε μία άτυχη στιγμή λίγο πριν το τέλος.

Είναι οι ελπίδες που χάρισαν οι νεαροί του ΑΟ Πάρου για το μέλλον του Παριανού ποδοσφαίρου το πιο σημαντικό από αυτό το παιχνίδι.

Μαζί με την συνολική τους εικόνα στο γήπεδο, όπου έβλεπες μία ομάδα συγκροτημένη με μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία και συγκέντρωση, με πάθος που τους έβγαζε νικητές στις προσωπικές μονομαχίες απέναντι σε αντιπάλους που υπερτερούσαν σε εμπειρία και σωματικά προσόντα και με ομαδικότητα που τους οδήγησε στο να σκοράρουν 2 γκολ, να κάνουν την ανατροπή από το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

aoparou pammiliakos 102

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παμμηλιακός είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί πολλές φάσεις.

Χαρακτηριστικά βρήκε τις 2 μεγάλες του ευκαιρίες στο ίδιο λεπτό στο 35΄, όταν πρώτα ο Καλαλές έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Τόσκα και από την εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του προωθημένου Φαλ έφυγε άουτ.

Τελικά στο 40’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με την ωραία κεφαλιά του Στεφανίδη.

Ο ΑΟ Πάρου στο διάστημα αυτό τοποθετημένος στα 3/4 του γηπέδου από τον Στάθη Τριανταφυλλίδη, είχε σπουδαία ανασταλτική λειτουργία, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να γίνει επικίνδυνος στην κόντρα κάτι που έκανε στην επανάληψη.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε πως το γκολ του Παμμηλιακού μάλλον απελευθέρωσε τους γηπεδούχους και προσέδωσε μία υπερβολική σιγουριά για τους 3 βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Ο ΑΟ Πάρου πήρε παραπάνω ρίσκα και ανέβασε τις γραμμές του, ενώ αμυντικά συνέχιζε να βρίσκει λύσεις.

Στο πεντάλεπτο 68΄ - 73’ έγινε η ανατροπή με τον Δαφερέρα να σκοράρει 2 φορές.

Πρώτα σε μία γρήγορη προωθημένη πάσα του Αλιφιέρη, εκμεταλλεύτηκε αρχικά την ταχύτητα του αν και ξεκίνησε 3 μέτρα πίσω από τον αμυντικό και μετά ισοφάρισε με ένα γλυκό πλασέ που κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίκτυα.

Στο 73’ ο Μαραγκουδάκης με πάσα μισού γηπέδου βρήκε τον Δαφερέρα έναν με έναν με τον αντίπαλο του και αφού η επιτόπια, εντυπωσιακή τρίπλα έπιασε το πλασέ δεν άφησε κανένα περιθώριο και το 2-1 ήταν γεγονός.

Αναμενόμενη με ενδιαφέρον η αντίδραση του Παμμηλιακού, που έκανε 4 μαζεμένες αλλαγές και πόνταρε στην ταχύτητα και την έκρηξη του Σαρ.

Όμως ο Μαραγκουδάκης τον περιέλαβε,ο Καλαλές, ο Σάμιος και ο Βοσινάκης διατηρούσαν το καθαρό τους μυαλό, ο Σταυρόπουλος παρά την πίεση που δέχθηκε η πλευρά του κρατούσε γερά.

Η τριάδα Πούλιος, Μουρλάς και Μπίμπα κέρδιζαν τις περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο με τρομερή αυταπάρνηση και πείσμα και κυκλοφορούσαν ανά διαστήματα τη μπάλα, οι ακραίοι Αλιφιέρης και Δαφερέρας πήραν πρωτοβουλίες και τακτικά ντούμπλαραν τους συμπαίκτες τους όταν η ομάδα αμυνόταν. Ο Παπαθεοδώρου αφού πάλεψε με τα θηρία στο τέλος επιστρατεύτηκε και σαν δεξιός μπακ γιατί ο Μαραγκουδάκης δεν μπορούσε καν να περπατήσει από την υπερπροσπάθεια.

Ο Παμμηλιακός φανερά νευρικός και αγχωμένος στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, χρειάστηκε μία κόντρα που έβγαλε τον Α. Μαυρογιάννη σε θέση βολής και έκανε το τελικό 2-2.

Στη συγκεκριμένη φάση ο Πούλιος βρισκόταν εκτός γηπέδου με κράμπες και υπήρχε ανισορροπία πίσω γραμμή του ΑΟ Πάρου.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης, Ρούσσος και Βακόνδιος.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλίδης)

Καλαλές, Μαραγκουδάκης (90’ λ.τρ. Κεβάνι), Σάμιος, Βοσινάκης, Σταυρόπουλος, Μπίμπα (83’ Αποστολόπουλος), Πούλιος, Μουρλάς, Αλιφιέρης, Παπαθεοδώρου, Δαφερέρας.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ ( Σαλέπης)

Καραμπάτσος, Πλιάκας, Ζηλιακωβάκης, Κυρίτσης, Φαλ, Πολυκράτης, Τσιμτσιλιάκος, Παπάς(77’ Δίντσης), Τόσκα(77’ Α. Μαυρογιάννης), Παπαθεοδώρου( 77’ Κύρκος), Στεφανίδης( 77’ Σαρ).

aoparou pammiliakos 103

aoparou pammiliakos 104

   

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos