Κ12 ΑΟ Πάρου – Παμμηλιακός 3-0. Αγόρια για φίλημα!

29 Ιανουαρίου 2024 14:28

Την περασμένη εβδομάδα οι δύο ομάδες έπαιξαν στη Μήλο και οι Μηλιοί είχαν επικρατήσει με 3-1 απέναντι σε αντίπαλο ταλαιπωρημένο από το πολύωρο ταξίδι.

Τώρα οι όροι αντιστράφηκαν ο Παμμηλιακός έπαιξε δύο συνεχόμενα ματς και άντεξε ένα ημίχρονο όπου έχανε με 1-0 από το σπάνιο γκολ του Κόβατς στο 8. Το γκολ αυτό μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι γηπεδούχοι ήσαν καλύτεροι σε όλον τον αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν πολλές ευκαιρίες και ο γκολκήπερ του Παμμηλιακού ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Τότε μίλησε ο Άγγελος Χριστούλας που με 2 γκολ σε 3 λεπτά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του. Και τα δύο γκολ μπήκαν με δυνατά σουτ, το 2-0 με εκπληκτική ατομική προσπάθεια και κεραυνό του σκόρερ, που λίγο αργότερα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα και έκανε το τελικό 3-0.

Γενικά οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά, ενώ τόνιζαν πως το σκορ του αγώνα στη Μήλο ήταν άδικο.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Κουζούμης και Ρούσσος.

aoparou pamiliakos k14 101

aoparou pamiliakos k14 102

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos