Θύελλα Καμαρίου – ΑΕ Πάρου 5-0. Παράδοση άνευ όρων

24 Μαρτίου 2024 17:55

Η ΑΕ Πάρου δεν κατάφερε να σταθεί όρθια στο Καμάρι της Σαντορίνης και εισέπραξε μία πεντάρα, βρισκόμενη μάλιστα πίσω στο σκορ με 3-0 στα πρώτα 15’.

Απόλυτος αιφνιδιασμός από τους Σαντορινιούς, που προηγήθηκαν στο 7’ με σουτ του Κενδριστάκη, διπλασίασαν τα γκολ τους στο 11’ με πλασέ του Μαναριώτη 2-0 και στο 15’ πάλι ο Κενδριστάκης έκανε το 3-0. Οι Σαντορινιοί μάλιστα πρόλαβαν  έχασαν πέναλτι στο 12’, όταν ο Νικολακόπουλος έσωσε με διπλή προσπάθεια την εκτέλεση του Κενδριστάκη, που τα έκανε όλα στην αρχή του αγώνα, αλλά στάθηκε άτυχος και αντικαταστάθηκε στο 20’ από τον Θαναηλάκη που έκανε το 4-0, για να κλείσει το σκορ με ωραίο γκολ ο Τσιάβος στο 84’ 5-0.

Μετά τα γρήγορα γκολ που έκριναν από νωρίς το αποτέλεσμα του αγώνα, το παιχνίδι άνοιξε χάθηκαν ευκαιρίες και η ΑΕ Πάρου για ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε και την αναποτελεσματικότητα της, σπαταλώντας αρκετές τελικές για να σκοράρει και να μετριάσει το βαρύ αποτέλεσμα.

aeparou thiella 02

Πάντως η Θύελλα Καμαρίου δείχνει την ποιότητα της έχει σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και απομένει να μάθουμε επίσημα από τη διοίκηση της την απόφαση της για κάθοδο στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, καθώς είναι κάτι που περιμένει όλος ο Κυκλαδίτικος φίλαθλος κόσμος.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕ Πάρου που έμεινε στους 8 βαθμούς είναι με τον Αίαντα Σύρου στην Πάρο.

Ενδιαφέρει άραγε κάποια ομάδα η Δεύτερη θέση;

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Δανιήλ, Ρούσσου και Νάκκας.

ΑΕ Πάρου (Γαβαλάς)

Νικολακόπουλος, Ζίλτσε(62’ Δ. Κρητικός), Παπαδόπουλος, Χατζία(74’ Αλάγια), Καμπάσης, Παντελαίος, (74’ Τάσιος), Στ. Κρητικός(62’ Βιτζηλαίος), Μουράι(83’ Δημητρίου), Μακρίδης, Στρ. Κρητικός, Γκασίσου.

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου)

Τσουκαλάς, Αχμετάι, Κουλόλι, Μπιρμπίλι, Καστράτι, Κενδριστάκης(20’ Θαναηλάκης / 77’ Καφούρος), Σιμιτσής, Μαναριώτης(84’ Εσκίογλου), Νικλητσιώτης, Τσιάβος, Λούκα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos