Ανακοίνωση Αθλητικού Ομίλου Πάρου

25 Μαρτίου 2024 17:10

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάρου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με τον κ.Τριανταφυλλάκο. Οι λόγοι που οδήγησαν την Διοίκηση σε αυτή την απόφαση ήταν πρωτίστως παιδαγωγικοί.

Ως ερασιτεχνικό σωματείο, που κατά κύριο λόγο ασχολείται με αναπτυξιακά τμήματα, η συμπεριφορά των προπονητών προς τους αθλητές μας παίζει τον πρωταρχικό ρόλο στην μεταξύ μας συνεργασία παράλληλα με την σωστή εκγύμναση τους και δευτερευόντως με το αγωνιστικό σκέλος.
Κατά τα τελευταία δύο έτη και παρά τις συστάσεις μας ο κ.Τριανταφυλλάκος δεν εφάρμοζε τις παραπάνω αρχές και ενώ του δόθηκε μια τελευταία ευκαιρία πριν λίγους μήνες, σεβόμενη η διοίκηση την πολυετή του παρουσία στον σύλλογο ,τελικά δεν υπήρξε η ανάλογη ανταπόκριση εκ μέρους του. Ως εκ τούτου η συνεργασία μας ήτανε αδύνατον να συνεχιστεί.
Καλή τύχη στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Μετά Τιμής εκ μέρους του ΔΣ